Vilken tjej!

Idag har lilla skruttan gjort MASSA bra grejor! På förmiddagen var "tant Mysan" här och lekte medan Jonas och stora tjejerna var borta. Kellie skrattade så hon kiknade! Tant Mysan var SÅÅ rolig!!!
Hon kom även på hur gåstolen funkar så nu tar hon sig fram här hemma! Min LILLA bebis!!! Helt otrolit hur snabbt dom lär sig, konstigt att man blir lika förvånad och fascinerad varje gång!!!
Nu på kvällen chockade hon oss IGEN när hon för första gången somnade helt själv i sin egen säng! UTAN ATT GRÅTA ALLS!!! Hon låg och mös lite med sin gos (snuttefilten) sen somna hon! Det har visserligen inte varit något bekymmer innan heller för då har hon legat brevid någon av oss i vår säng och somnat. Sen har vi bara lyft över henne till hennes egen säng. Men att somna i sin säng är ju JÄTTESTORT! Blir så stolt!

Annat som hänt idag är att vi byggt en stor lekplats till marsvinsbebisarna. Där har dom jättekul och kan springa och busa och upptäcka världen! Dom är sjukt söta dom små liven.
På hundfronten börjar det bli mer eller mindre kaos nu för Nova har börjat löpa... Till saken hör ju att hon tidigare inte alls löpt efter någon ordning och vi trodde att hon kanske inte ens skulle löpa igen. Men det gjorde hon såklart nu när hon bor med Triton!!! Men men vad gör det om hundra år...
Vi får göra tillfälliga lösningar med kompostgaller och stenkoll på dörrar. Hoppas att Jonas hamnar på nåt jobb nästa vecka där Triton kan följa med så han kan rensa sin nos från löptikslukt några timmar om dagen!!!

Nu ska jag sätta mig och leta efter ny vagn till Kellie liten. Funderar över lite olika modeller. Vi har kollat lite på bl a Quinny Freestyle XL, Emmaljunga Cangaroo, Emmaljunga Cerox och Baby Travel Jogger. Men det är ju såå svårt att bestämma sig... Jag hade jättebrakoll på modeller, egenskaper osv när dom stora tjejerna var små men nu har jag noll koll känns det som. Finns ju massor att välja på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0