Hurra Hurra Hurra Hurra...

Detta är inlägg nummer 200 på min blogg! Sånt måste firas... Blir ju som ett litet jubileum...  Dock har jag senaste dagarna funderat allvarligt på bloggens vara eller inte vara... Jag älskar att skriva i min blogg och att läsa i många andras... Det som får mig att tvivla är bloggare som på ett egoistiskt och många gånger elakt vis sköter konflikter via tyst och anonym pajkastning på sin blogg... Sånt får mig att må illa och bli RIKTIGT illa till mods...
Visst kan d vara skönt att få häva ur sig en hel del och visst är man fri att uttrycka sig på sin egen blogg men inte till vilket pris som helst och inte på bekostnad av andra människor... Historierna blir ju oftast något ensidiga och vinklade...
Jag tappar lite suget att skriva något sj då... Men men... Man får väl kämpa på och se hur d blir...

Här har iaf tempot varit högt sista tiden med kalas som avlöst varandra... Mikaela fyllde i torsdags och skulle såklart ha tårta även om inte det riktiga kalaset blev då. Jonas köpte med tårta och morfar kom förbi efter jobbet och fikade.
Fredagen skulle Mikan firas i skolan och jag passade på att handla ett par klappar. Hann även med en mysig fika med kusinen.Nattis hade luciafirande på dagis och var tärna!

Årets sötaste tärna...
Lördagen började tidigt och i rask fart skulle det ordnas fika, städas av snabbt, dekoreras tårtor och sen åkte jag och tjejerna in till stan och hämtade upp Helena och William.
Sen ramlade släkten in i samlad trupp... Mikaela fick bla gå på jakt på gården efter ett paket från mormor och morfar. Det satt rosa garn kors och tvärs över hela gräsmattan och i slutändan bakom ladan fanns en spark!

Alla barn var pyssel sugna så ganska snart övergick kalaset i julpyssel istället. Dom gjorde så himla mycket fint! Det blev bla smällkarameller, filtade tomtar, änglar och bivaxljus! Dom var mkt nöjda med sin verk och det bör dom vara!!!
Det blev riktigt juligt med snön utanför och lite glögg.
Kellie är lite för liten att va med på pysslandet i år så hon passade på att motioner morfar istället! Det gillar hon! Eller rättare sagt dom gillar d nog ungefär lika mkt!
Men till slut blev d för mkt för liten så hon begärde en flaska välling och somna som en stock i morfars knä!!!
Bra träning för honom eftersom att han snart får en repris. På fredag åker Jonas, Helena och jag till Ullared så då ska mormor och morfar sova här med alla barn och hundar. Vi kom fram till att enklaste alternativet var att låta Kellie och Triton sova där dom e hemmastadda. Dom e ju lite hemkära våra småttingar ;)
Men dom verkar gjort upp planer så dom kommer nog få skoj! Skulle tydligen få besök av sina kompisar och deras 2 hundar oxå så det kan nog bli någon promenad för gänget på lördagen...

Även idag har det kalasats i Matsgården. Då barnkalas för tjejerna i klassen... Oj oj oj... dom kan tala dom... En av papporna skrattade och berättade att han inte tvivlat att han hittat rätt hus för man hörde verkligen tjejligan!!!! hahahaha...
Men dom e ju goa och glada iaf, det är ju viktigast... Och jag tror dom hade skoj...

Ödlorna va spännande
Mikan va JÄTTENÖJD över allt firande och tveka inte en sekund när jag bad henne ta en dusch och sen hoppa i säng! Tror hon somnade på 3 sekunder... =)
Men som mormor så snällt påminnde om så kör vi samma race igen i februari/mars för då fyller både Kellie, jag, min bror och kusin T!!! Pust... Men först ska vi ta oss igenom julhelgen! =)

Här en bild från förförra helgen...

Hela familjenfr v:Nathalie, Pappa, Mikaela, Mamma och i vagnen Kelie!
Bakom står dom nöjda konstnärerna =)

Nu börjar d bli hög tid att sova några timmar! På schemat för morgondagen står 10 månaders kontroll och avslutning i kyrkan på gunga vagga gå för Kellie.

Sov så gott och dröm sött allihop...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0