måndag igen...

Så var det måndag igen. Vi tog sovmorgon, som vanligt, och gick upp vid halv tio. Helt otroligt att kunna göra det egentligen med tanke på att man har tre ganska små barn.
Lr små och små dom två stora har helt plötsligt blivit väldigt stora och leker själva på gården och syns bara till när dom är hungriga! Jättejobbigt när man är lite överbeskyddande som jag... Så idag har jag nog varit ute på balkongen 397 gånger och kikat på dom...

Har iaf hunnit lägga ut en del saker på Tradera och packat iordning kläder till tjejerna som åker till Liseberg med mormor och morfar på onsdag morgon.
Kellie måste ha varit rejält trött för hon har sovit ett par timmar nu! Väntar på att hon ska vakna så att vi kan ta promenad med de röda.

Prata precis med mormor i telefonen och hennes Shih tzu (moster Tjorven) hade blivit bedömd av en domare igår som uppmuntrat henne att fortsätta med utställningar då Tjorven var av utmärkt typ! KUL! - GRATTIS!! Så nu finns väl planerna på att anmäla henne till SKK,s officiella utställning i Askersund i augusti. Det tycker jag att hon ska göra!
Det är ju alltid roligt att höra från utomstående att ens hund är fin även om man själv tycker att dom är det!
Nova ochTriton får ta åt sig lite av äran att Tjorven är välmusklad då det faktiskt är domn som är hennes pt (personal trainers) =)
Ett arbete dom tar på fullaste allvar...

Tjorven & Nova i full fart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0