funderingar såhär på morgonkvisten...

Har precis sett ett inslag på tv4 från World Dog Show som går i Stockholm denna helg. Hoppas verkligen att det kommer rapporteras mer därifrån. Helst med en lite mer kunnig reporter... Kunde ju vara skoj för oss som är intresserade om dom gjorde ett seriöst inslag istället för att skoja ihop något med frågor som "hur många bajspåsar kommer gå åt under helgen?". Undrar hur det skulle mottas om en reporter på t ex fotbolls VM stod och pekade och ropade: kolla där är han, oj han va snygg! eller frågade hur mkt toapapper laget ska göra över med innan tävlingen?!
VILL SE MER FRÅN BEDÖMMNING OCH FINALER!!!!!!
Önskar att man kunde varit där! Vilken upplevelse! Jag gissar att Nova och Triton,s uppfödare ska dit med några snyggingar!
Kusin T,s hund i pappas familj ska föresten dit och ställas ut. Vi håller tummarna för honom!!! LYCKA TILL allihop!
Men vi håller oss här på hemmafronten. Även om våra röda SJÄLVKLART är snyggast och hade plockat hem BIR & BIM;)


Triton - Snyggast - såklart!


Här hemma i "byn" är det stort jippo i och med "Noradagarna", folk precis överallt... Vi som bor mitt i stan får försöka ta oss ut längre bort med hundarna. Igår kväll tog vi en promenad till en sjö 3,5 km härifrån tillsammans med mormor och hennes 2 hundar. Nova vill inte simma men springer gärna i så hon blir blöt upp till magen. Triton var för dagen en liten liten setterpojke som tyckte att det var såå äckligt när det plaskade runt tassarna så han och husse lekte på stranden med bollen istället. MKT roligare sa Triton!!!
Nästa gång ska jag försöka komma ihåg kameran!

Idag är det barnens dag så efter lunch ska vi ut och kika lite. Det brukar vara kul. Jonas har jobbat varje år så det här blir första gången han kan va med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0