vad gör man på dagarna?

Mamma & jag hade bestämt sen länge att vi skulle åka med barnen till stadsparken i Örebro. I fredags var det dax. Mormor och kusin T kom hem till oss vid halv 10. Vi gjorde ett snabb stopp på Audio Video eftersom att mormor behövde köpa en digitalkamera. Sen bar det av mot bussen.
Vi kikade lite på djuren och badade i poolen sen var alla ganska hungriga så vi gick lite lugnt upp mot centrum.
Barnen hade aldrig varit på slottet så vi kikade in på slottsgården och fortsatte sen mot McD...
Tjejligan shoppade badleksaker efter lunchen så dom ville hem och testa dom så vi åkte hem och bada i Finnsjön.
Tom jag badade LÄNGE!
Kusin E filmade årets klipp, väntar med spänning på en uppdaterins hos syster=) hahahahaha....



 



 






Igår var vi hos mormor & morfar och plocka hallon. Skitjobbigt i värmen! Girlsen svalkade sig i vattenslangen och lyckades övertala morfar att skaffa pool! Stackars morfar flängde runt varje affär i stan men hitta ingen så nu hoppas dom på att han ska hitta en idag... Det gör jag med! 300grader varmt, MINST!
Tjejerna hitta mormors hattar och det var skoj! Mormor som vill testa sin nya kamera placera ut familjen för en familjebild, Kellie passa på att spy lite... Men här är vi iaf, bara Simon & Linnea som saknas för en komplett bild!


På kvällen blev det bad i Finnå. Jättebra badställe för barnen, långgrunt och jätteskönt i vattnet. Vi var helt själva där så Smulan och Tjorven kunde oxå bada. Nästa gång får Nova och Triton följa med.




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0