Igår

Efter fisket i förrgår behövde vi alla en sovmorgon. Mikis sov till drygt halv 11 medans vi övriga vakna redan klockan 10! ;)

Åkte en sväng och köpte hundmat. Har bytt tillbaka från Friskies till Royal Canin. Det är ett bra foder som passar Tritons lite känsliga mage perfekt! Ett litet plus i kanten för Royal är ju alla kul saker man får med som present när man köper foder. Idag fick vi del 1/4 av deras bokserie + ett solskydd till bilen. Alltid kul med lite  "lull-lull".

Tjejerna blev hembjudna till några kompisar så medan dom lekte där så gick vi en lång promenad med hundarna medan Kellie vila middag i vagnen. Har under en period använt Halti på hundarna men igår passa vi på att träna ordentligt och Nova gick helt perfekt utan Halti ungefär halva rundan! Sååå glad för det!
När girlsen skulle hämtas blev vi inbjudna av mamma K på ananaspaj. Den smaka bra efter promenaden!

Tyvärr fick dagen ett sorgligt avslut när Nattis marsvins farbror Bob dog. Han var väldigt gammal så det var väntat men ändå väldigt ledsamt. Nathalie har varit så ledsen här, då gör det ont i mamma-hjärta!
Hon hämtade sin gamla T-shirt och bäddade in honom i en kartong. Han fick även med sig mat så att han inte behöver vara hungrig på väg till himlen... Jag fick oxå lova att hennes gammelfarfar skulle hjälpa till att öppna kartongen i himlen så att Bob kunde komma ut! Lilla gumman... Ordning och reda på henne...
Så idag har vi läst boken om mr Muffin, marsvinet som blir gammal och dör. Bra barnbok faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0