Viktkoll, tandborste och kluddinvasion

Igår gjorde vi något annorlunda, kusinens son hade gjort ett litet hitt-på... Han tyckte att tv,n var för högljud så han uppfann egna öronproppar.... Av kludd... Den ena kom ut men INTE den andra! Så i söndags satt som på akuten men fick inte bort den så igår körde jag dom till öronmottagningen dit dom fått remiss... Men den kom inte ut då heller så nu blev de örondroppar till på torsdag och ett nytt försök... Så hans mamma har redan förberett och köpt öronproppar till han att ha i framtiden... =) =) =) Barn....=) =) =)

I eftermiddag är det dax för en viktkoll på Kellie. Är en månad sen så det ska bli spännande att se vad som hänt sen sist... Vi har lite gissningstävling med mormor och Helena. Alla ligger mellan 7920-8200g så det är rätt tight! Vi får väl se vem som e närmast.

Prinsessan har borstat sin tand för första gången idag. Det gick jättebra, hon tyckte att d va rätt kul! Hoppas att hon får lika fina tänder som sina systrar! Dom får jättemycket beröm för sina fina tänder vid varje kontroll.

Kan själv...

För stackars Jonas går det inte riktigt lika bra. Penicilinet biter inte på hans infektion så igår fick han en ny sort och kommer att opereras inom 1-2 veckor... Han är ingen sjukhus- eller medicin människa... Han fick tom alvedon på recept eftersom att han inte e van att käka medicin. Så nu e han rätt nervös. Men det blir säkert bra när det väl e över...

Nu ska jag försöka få något gjort!
Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Så söööt!' :)

2008-10-01 @ 14:34:31
URL: http://thiindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0