VÅR!

Nu va äntligen våren här med sol och lite värme... Flyttfåglar kommer oxå... Hehe precis som jag, redo att röra mig vidare i livet...
Mycket har hänt och mycket står i antågande att hända.
Har gått från inbiten hundidiot till helt förälskad kattmänniska... Hur kan det bli så??? Känns iaf väldigt bra med tanke på nacke och rygg som mår bättre på det viset.
Till sommaren flyttar vi hem igen till vår gamla gård, ska bli såå skönt, längtar HELA tiden... Detta har 2 orsaker, dels ekonomin som blir MKT bättre där när vi slipper åkandet och hemska elräkningar och dels pga små hemliga oväntade besök av hyresvärden när vi inte är hemma. Något som gett både mig och barnen olustkänslor inför alltihop...
Vad gör man normalt om man möter främmande karlar i sitt badrum?! Usch... Ne tacka vet jag vår lilla stad...
Vår gamla gård har ruskigt dåligt rykte och många säger "Aldrig dit" men vi har bott där i många år och trivs. Enda anledningen till förra flytten var trapporna med bebis och hundar men nu kommer vi längre ner.

Sitter just nu i kusinens kök och dricker kaffe medan bebis sover och Nathalie och kusin röjer i förrådet då även kusinens flyttnerver vaknat... Lustigt nog fick hon en lägenhet i samma trapp som vi!!! Det kommer nog bli bra! Då får jag lite kaffe-sällskap i parken på gården... =)

Snart är det dax att hämta Mikan från skolan och sen ha en snabbdate med deras farmor. Får bli en längre stund imorgon när hon har kalas. Jag har inte varit hemma hos henne sen innan vi flyttade till huset... Fy Skäms!!!
Köpte nyss Kellies favvolåt på Bengans.se. Lady Gaga - Pokerface... Hon får feeling varje gång hon hör den på radio så nu har mamma shoppat den... =) Testade SMS betalning, det var superenkelt.
Jag gillar Bengans eftersom att man kan köpa en låt bara och dessutom lyssna lite först... Snabbt å enkelt... Mmmmm....


Mina Vårtjejer förra veckan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0