Loppis

Så har vi varit på vår första loppis. Kul och drygt samtidigt men vi såg det som en test omgång. Lite överaskande att det som sålde bäst var leksaker och gosedjur... Något vi inte alls trott och därför inte tagit med mer än ett par stycken. Den enda som satsat på det vinnande konceptet var kusin T =)
Då man annonserat ganska dåligt i kombination med ett strålande väder var besökarantalet inte särskilt högt. Det var en del när dom öppnade och en-två timmar framåt men sen var det väldigt lite.
Kan inte säga att det lönade sig särskilt med tanke på bordskostnaden och det vi/barnen köpte. Mikan hittade ett gosedjur och en svart handväska. Nathalie hittade en leopard plånbok/filofax och en apa med leopard brallor! Det blev även en leopard fönsterlampa som min syster kallade "Huu" när hon såg den... Hahahahaha.... Assnygg ju... ;)
Men nu har vi iaf lärt oss lite om hur det går till på loppis... Det finns arga tanter och en himla massa prylar! haha... Oväntat?!?

Alla våra fem barn fixade såklart dagen kanon som väntat! Dom är som sagt enklare och pålitligare än 70-talist barnen/et... hehehe....
Mormor och morfar kom in på slutet och kikade och fick med sig tre liftande barn hem. Dom har nu ett litet stopp på Svampen! Vilken dag för dom! =)
Så nu sitter vi hos dom och väntar på barnen innan vi ska fara hem och bädda ner oss ihop med en alvedon eller två.
Fast jag sitter gärna kvar här, har ingen lust alls att åka till huset i vildmarken... Får ångest av det, vill bara flytta... NU!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Ett tips ang loppis är att åka till Lindesberg på Bakluckeloppis. Är helt gratis,gäller bara att vara där i god tid. Brukar annonseras om det i Na och på Lindenytt.

Må så gott och sköt om er.

// Yvonne

2009-05-04 @ 21:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0