seeeegt

Så ligger vi här själva Kellsan och jag igen... Kvällarna är tråkiga... Jonas och barnen är hemma, Kellie sover och jag sitter med datorn och/eller glor på tvn...
Men jag antar att nån snart kommer och väcker henne med medicin lr feberkoll. Det var länge sen vi hade någon personal här inne nu.
Vi har varit på utflykt idag! Lekterapin 3 gånger (!) och ända till M-husets kiosk där Kellie fick välja fritt så det blev en sandwich och en minipåse med ostbågar! =) Glassen tog hon väl ett bett av innan den åkte i soperna men ostbågarna va godare, tror hon käka en 8-10 st! Resten ville hon spara till senare... =) Kändes underbart att få koppla bort droppet en liten stund och ta med henne ut i friska luften!
Annat vi roat oss med är att kolla på helikopterplattan som vi har utanför fönstret. I em landade det en helikopter från Gotland där och DET var spännande!

Kellie har blivit väldigt överöst med diverse presenter dom här dagarna! Även helt oväntade!
Från sjukhuset har hon fått medaljen, ett par klistermärken, en rosa ödla, en drväska med riktiga drsaker från förrådet,  en bamsebok, en anteckningsbok, penna och doftsudd! Mormor & morfar har kommit med Hello Kitty Barbie, mjuka kläder och en mjuk dr väska och en massa cola och mutmat!
Den mest oväntade presenten kom från Barnboden I Nora! Ägarinnan tyckte tydligen synd om Kellie när mormorn va inne och handlade så hon frågade om hon fick skicka med ett paket till henne! Så hon fick en gosedjurshund av henne! DET var väldigt gulligt och omtänksamt tycker jag! TACK!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0