Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi äntligen hemma igen, trötta men nöjda! Resan har varit bra men kantad av diverse extra tillbehör... haha...
En buss som läckte in isvatten, ombordstigning en timme försent och sen avgång ett par timmar försent... Men det spelade ingen roll! Vi hann med en massa kul iaf!
Lustigt att även Jonas andra bror bokat in samma resa, ovetandes om våra planer och dessutom fått sin hytt nästan granne med sina bröders!!! haha... Världen är liten!
Timmarna på terminalen var väl värst när man bara får stå på ett ställe med väskor och barn! Väl ombord var det bara att slänga in väskorna i hytten och låta tjejerna ta på sina klänningar sen var kl nästan 19 och då hade vi reserverat bord i buffén... MUMS!!!
Resten av kvällen blev det godisshopping i TaxFree och spelautomaterna som var höjdpunkterna! Mikaela hann med att dansa med sin farbror Stefan men sen var dom såååå trötta och ville bara gå till hytten å mysa ner sig...=)
Hemresan var riktig semester, solen sken mestadels tempot va aningen lugnare vi kolla dockteater och tjejerna spelade godisbingo och var med i teckningstävling...
Just nu är jag bara alldeles för trött i skallen för att komma ihåg vad vi gjorde! haha...
Men här är iaf lite bilder =D


Kellie vaktar bagaget på terminalenUnder en låång väntan krävs myyyycket kaffe! =)


Utsikt från hytten måndagmorgon... Is is is is...Jag vann högsta på denna!!! hurra hurra! synda att man bara spela för 1kr! haha


Här spelas det! =D


Dockteater med Ville Viking!


Mikaela har målats som en hundNathalie blev Ville Viking


Och Kellie blev ett lejon!Mer is...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0