Låt mig va...

Har ett irritationsmoment som kallas oönskade åsikter! Vissa människor måste alltid vara duktiga i ALLT. (iaf på ytan) Dessa människor nöjer sig tyvärr inte med att vara duktiga för sig själva utan måste även berätta för andra hur dom ska vara för att vara RÄTT och just DÄR får jag allergi, tunnelseende och 3-års trots!!!
Man kan inte/ska inte dömma andras livssituation för att man vet inte ens hälften om varför det är som det är och/eller vilka tankar, känslor och omständigheter som gör att vissa beslut fattas som i andras ögon är så FEL!
ALLA lever sina liv efter bästa förmåga och för att skapa ett så bra liv som möjligt för sig själva och sina närmsta det är vad jag tror men det som gör att vi alla väljer olika vägar är att vi alla prioriterar olika.
Många skulle nog må bättre av att bita sig i tungan och acceptera andras val, fel och brister...
JAG har rätt till MINA känslor för dom är MINA och är det MINA känslor så är dom RÄTT för MIG!!!


Surt...

Något har hänt som gjort att min bakgrund hamnat även vid texten på inläggen... =( Lyckades inte fixa till det så nu får jag sätta mig och börja trixa med en ny bloggdesign.... Suck... Får ha denna tills vidare...
Imorse var vi på Gåvan som vanligt haha... Mysigt lördagsnöje faktiskt... Idag tog "la familia" upp 3 bord när det var fika dax!!! Det var mormor, farmor med pojkvän, gammelmoster med dotter, maken, tjejligan och deras farbror T... Vi verkar bara bli fler och fler... Det är ju skoj! =)
Träffade även någon som jag nu vet läser min blogg =) alltid skoj att veta! Förstår om mina inlägg just nu är röriga och kryptiska men så måste det nog vara då man faktiskt inte vet VEM som läser VAD. Men vad det lider så ska jag väl kunna lämna förklaringar på allt skumt jag klickar fram här... Hoppas jag iaf!!!
Men för att kunna få ur mig allt som snurrar inuti just nu så måste jag få göra lite skumma inlägg då och då! =)

Vad hittades på Gåvan idag då?!? En batteridriven konservöppnare och en fåtölj bla.... Det är nog den skönaste fåtölj jag varit med om!!! Såå stor och mysig =D =D =D
Satt och gosa med Kelliesen på eftermiddagen medan maken laga kycklingpaj, MUMS!!!
Ska väl göra som många andra och kika Robinsson-final om en stund.

Har lämnat intresse på en lägenhet och med mitt obefintliga tålamod så klättrar jag ju på väggarna, vi ska få kolla på den men vet inte när för den som bor där har inte gått att nå... Suck... haha... Så typiskt...

Den här veckans stora händelse var väl när Örebro Ink flyttade in och blev Bacchus Ink för ett par kvällar!!! En tjej som jag gått i högstadiet samtidigt som som börjat tatuera och som bara blir bättre och bättre SNABBT!
Jonas var först ut från oss och förevigade barnens namn på sin arm.





Rött, svullet och alldeles nygjort =) Men SNYGGT!!! <3 <3 <3 <3 <3

Jag ska oxå göra en. Emma har fått lite delar jag vill ha med och ska försöka klura ut nå bra! Tror hon har bättre koll på det än jag... ;) Ska iaf bli en tatuering för min farfar. Den kommer troligen att innehålla hans initialer, liljekonvaljer och en hästsko... Det är liksom HAN! <3

Men nä ni nu ska jag försöka hitta en plats i soffan!

Ha det!


Papper...

Att en lite mening på ett litet papper kan betyda så mycket!?! Här står världen uppochner för tillfället med kaos på många fronter men som vi hoppas kan leda mot något postivt i slutändan!
Har mycket arbete framför oss men det är ett kärt arbete... Blir en hel del möten framöver för vår del med start idag kl 16...
Säger som på travbanan: Nuu kööör viii.... =)

Allt för vårt allt!
<3 <3 <3 <3 <3


Lördag hela veckan...

Ja det vore skönt, lr? Nja... Efter gårdagen hade jag nästan ställt in mig på att detta skulle bli en skithelg. Många känslor i omlopp och det är svårt att värja sig mot okänsliga och nedvärderande attacker. Men vi gör så gott vi kan och det är ju egentligen precis vad man kan lr hur??? Även om man aldrig kommer att duga som man är i somligas ögon. Man kan inte vara älskad av alla... Alla spelar sina sociala spel med sina invanda roller, så även jag.  Dagen blev iaf perfekt! Umgåtts med nära och kära, ja riktigt ultra sociala faktiskt! Mysfrukost här hemma och sen en tur till Gåvan, tyvärr hade dom inte fått in nå nytt sen sist då inlämningen startar på måndag. Fortsatte hem till mina föräldrar på fika. Väldigt skönt att ha ventilerat diverse med dom! Blev sen bjudna  hem till makens mor och hennes pojkvän och hade en väldigt trevlig lunch! På hemvägen stannade vi hos Jonas bror där det blev ännu mer kaffe och ett parti finns i sjön... =)
Fick sen finbesök av Köttbullsprinsen och M&M och självklart MER kaffe och Jonas mumsiga kladdkaka! Mmmm...
Skrattade mest hela tiden "för du är en trasig människa!" ;) hahahahahahahahahahahaha
Tittade in till grannen och imponerades av hennes alldeles egenhändigt sydda lapptäcke/överkast som nästan nästan är klart! Vilket jobb! Bra gjort! Jo just, en kopp kaffe blidde det där med!
Nu är jag precis hemkommen efter en promenad med jyckarna, det biter rätt bra i kinderna trots att det är "varmare" ute...
Sommaren var är du? Längtar ju efter dig!!!

Dagens slutsats: Inge mer kaffe idag, kommer nog ha svårt att somna ändå! =) Och tack och lov att jag har den underbara familj som jag faktiskt har! En man som jag gått igenom fruktansvärt mycket tillsammans med och som alltid finns vid min sida och 3 perfekta döttrar med så skilda personligheter som 3 syskon bara kan som jag älskar för att just dom är dom och självklart mina 2 stora bonushjärtan S&L som ALLTID finns i allas våra tankar och som vi längtar sjukt mycket efter såklart! Älskar Er igår, idag och imorgon, inget kan ändra det...

I en gömd värld

Slut dina ögon och kliv in i min värld
om du kan, om du vill, om du för en sekund skulle våga se
Se det som ligger bortom det du vanligtvis kan nå
allt som är skyddat och gömt långt långt bort
Utom räckhåll för världens dömmande nyfikna blickar
Utom räckhåll för bödelns dom och och folkets röster

Du tvekar inför den hisnande muren som ingen kan tränga igenom
Du backar för att undvika attacken från försvararna
Du blundar för att inte verka svag inför den ogenomträngliga fasaden

Inga attacker kan skada min mur, på min mur är jag trygg
Där är du inte bättre än mig och jag är lika bra som dig
I er värld finns bara skalet kvar
I min värld gömmer jag mitt hjärta


Vardag igen...

Så var vardagen här på riktigt igen då... Tjejerna gick ju 2 dagar i skolan men nu väntar en "riktig" skolvecka. Måste försöka vänja tillbaka mig till vardagsrutinerna och sova lite tidigare... Har ju vant mig vid att kolla på sena filmer och att tjejerna sovit till iaf 9 på morgonen men det funkar ju inte riktigt nu... =)

Insåg igår att mina små barn håller på att bli stora barn... Dom stängde in sig i köket alla tre och fnissade och grejade. Efter en halvtimme kom dom ut med kaffe och chokladbollar!!! Det var en glad liten överaskning!

Ska sätta mig och fylla i årets familjealmanacka tror jag, är lite för mycket nu att hålla i huvudet med bad, skridskor, gympa, läxor, scouter och körer... Allt X2!

Ska kika på blocket efter en säng oxå... Kellie och Nathalie ska få en ODDA från IKEA har vi tänkt. Praktisk lösning när man har liten yta. Vill ha både sängstommen,undersäng och huvudgavel med förvaring. Det blir perfekt!




Myshelg med mosterdag!

Började helgen perfekt... Hämtade upp maken och shoppade loss i chipshyllan inför Let´s dance partyt hemma! Kusin T kom för att sova över. Tjejerna skulle kolla Let´s dance och heja på Molly. (sj hejar ja på Willy! =))
Så nu är öronen fyllda av tjejligans fnitter och kvitter! haha... Dom är så roliga... Fnissar oavbrutet HUR länge som helst...
I morse hade vi STOR mysfrukost t o m varm O´boy med vispgrädde!!! Sen tog vi en snabbsväng förbi hos Prinsen som både kröp och sa sitt namn och sjöng en sång för oss!!!!!!! Otroligt talangfull min systerson!!!! =D Där går det undan nu, allt på en gång... hihi....
Jag, tjejligan och grannarna fortsatte sen med bussen till Örebro. Käka på MC D och gick på bio. Vi hade reserverat biljetter till smygpremiären av Planet 51. Superkul film faktiskt! Fanns en hel del poänger!!!!
Fick tyvärr vänta 1½ timme efteråt på bussen hem men men... Vi strosa runt i affärer och jag hitta en materialsats med en Tilda ängel till 50% rabatt så jag tänkte fråga Tilda  proffset om lite tips och sen sätta igång och pyssla lite...
Har iaf hunnit landa hemma och käka glass med girlsen som nu plaskar i badkaret innan kvällsmaten... Blev sen sådan idag men vad gör väl det?! Vi har haft en toppendag!

Nån som läser som kan skicka en Spotify-invite till mig???? Please! Vill HA!!!! ;)

Stackars!

Stackars stackars Norpan! Eftersom att stora tjejerna fick gå på bio igår så kändes det som att Norpan verkligen förtjänade att ha  riktigt skoj på Lek & Buslandet idag! Men vi hann väl vara där 10-15 minuter innan olyckan var framme... Kellie och jag var på väg ner i den 4-dubbla rutchkanan när hon snurrar och vrider armen på något konstigt vis och får den i kläm och dessutom överkörd! Efter första tårarna verkade det som att det trots allt gått bra, fanns ett litet litet rött märke på armen men i övrigt rörde hon på den och så... Men hon piggnade liksom aldrig till igen och började istället svullna upp i greppet mellan tumme och pekfinger och svullnade blev snabbt blåaktig så det blev en himlans omständig resa med buss(ar) till USÖ för vi hade ju såklart åkt buss in till Öre idag... :/ Kul att BÄRA en liten dam som har ont och det dessutom är -20 grader och halt!!!! Helt slut kan jag meddela men det var ingen annan än mamma som dög... Det var väldigt skönt när pappa Jonas kom och mötte upp på sjukhuset!!!
På frakturmottagningen misstänkte dr en fraktur i handen så det blev att parkera i väntrummet på röntgen ett tag...
Kellie var sååå duktig inne på röntgen hon satt stilla och gjorde precis som dom ville och dom tog flera flera bilder i olika vinklar! Hon tyckte att det va rätt kul och ville testa den andra utrustningen där man kan ligga på en brits och röntga magen... hahahahaha....
Trodde faktiskt inte att det skulle bli så lätt att få henne att stilla, hon är liksom inte av en stillasittande modell mitt lilla hjärta! haha...
Avdelningen hann ju såklart stänga så vi fick sätta oss på akutmott för att invänta resultatet och det var tack och lov ingen fraktur! Hurra! DÅ är man glad över att dr har fel i sina misstankar!!!
Men dr tyckte att Norpan var en så duktig och tapper liten tjej så hon fick iaf ett plåster på handen för syns skull... =D Hon hade fått en lite blödning som skulle läka självt och det fanns inget dom kunde göra för att skynda på det eller göra något för att underlätta, men barn har väl bra läkkött så jag hoppas verkligen att hon inte ska behöva ha ont! Värker liite i hjärtat när hon säger : "Mamma vät du? Kellies ont handen miinna... Plåss mamma?"
Åhh älskade unge klart du ska ha ett plåster!!! Du kan få 100 plåster bara du inte har ont!!!
Tur mormorn och morfarn kom och hämtade oss och hade med sig både festis och banan, dåå blev Kellies glad, i ungefär 4 minuter innan hon tvärdäcka i sin bilstol. Blev en lång och jobbig dag....

Slutsats av dagen...

*Rutchkana är inte helt riskfritt
*Min lilla otursfågel till dotter är en tuffing!
*Att åka buss från Lek & Bus till USÖ är INTE smidigt!
*Det är alldeles för jä**a kallt ute nu!

Nu ska jag soooooova! Hmm ska nog smyga in och hämta över <3 Norpan <3 till min säng, tror hon behöver en kram! Mamma vill ha sitt lilla <3 nära iaf...


RSS 2.0