Julkalender!

Har kollat på familylife som vill ha en paketkalender!
Jag hittade en variant på sådana i en julpyssel tidning häromdagen som jag funderar på att testa.
Idén är som tivolins vinst varje gång snören. Slå in alla paket och fäst i LÅNGA snören, häng upp ihop och låt barnen dra i ett snöre varje dag. Paketet som åker upp blir dagens paket!
Jag gillar idén eftersom att man då kan slå in saker som är lite större än på "vanliga" paketkalendrar!
Har ni några andra roliga idéer???

HALLOWEEN



Ha en riktigt bra och spökig Halloween!
Här har vi haft mysfrukost med William och Helena, självklart med lilla pumpalyktan tänd!
***KRAM***



***GRATTIS***

Idag fyller Kellie 8 månader tänk vad tiden går! Min lilla lilla bebis blir stor alldeles för fort!


Idag har även stora storebrorsan Simon namnsdag!


HIPP HIPP HURRA FÖR ER ÄLSKADE UNGAR!!!

Bilder...

Har äntligen hunnit/orkat ta tag i bilderna...


Girlsen och grabbarna bus undersöker älgen!!! Himla spännande! =)


Gänget ligger nerbäddade å kollar barnprogram! Vilka härliga ungar! Hoppas att deras vänskap alltid kommer seut såhär!


Kellie njuter av det goda i livet ;)


Jojo tillhör inte det morgonpigga släktet... Haha...

NOG!

Varför låter man alltid vissa människor suga ur ens egen energi tills man själv bara är ett skal??? Alla får sina roller från början och förväntas sedan agera utifrån sitt eget manus. Den Starke, Duktiga, Tysta, Playern, Smarta eller kanske just det lilla Offret...  Den som försöker bryta sig ur får ta skiten 10 gånger värre! Varför låter man sig själv gå igenom detta om och om igen då? Dumhet? Hopp? Godtrohet?
Men hur mkt ska det till innan man sätter ner foten och säger att nu är det NOG?!? Blir såå trött!!!!!!



Första dagen på lovet...

Tyvärr ingen sovmorgon men en himlans mysig frukost med "grädda klart själv" bröd och levande ljus! Kellie kröp från vardagsrummet till hallen idag! *REKORD* Men fröken har kommit på att det är något mer man ska lära sig och reser sig nu upp så fort hon får tag på något att stödja sig på... Tyvärr har hon en förkärlek till sin gåstol och kryper oftast fram till den och reser sig... Sen blir hon lika arg varje gång den rullar iväg med henne =) Såå söt...
Vi fortsatte ut på stan en sväng med mormor och tog en myslunch på Centrum Caféet, bra start på lovet tycker jag!

Mikaela visade sig förresten ha riktiga skrivar talanger och överaskade mig med en helt egenskriven låt igår som hon och Nathalie framförde! Jag blev helt chockad och började fundera på när hon helt plötsligt växt såhär mkt!?! Oj oj oj...


Stulen...

Såg denna på Familjeliv och kunde inte låta bli att sno den... Varje fråga får endast besvaras med ett ord och det var INTE lätt!

Var är din mobiltelefon? Köksbordet
Var är din (o-)äkta hälft? Soffan
Ditt hår? Mörkt
Din mamma? Hundägare
Din pappa? Raggare
Det bästa du vet? Barnen
Din dröm inatt? Glömt
Din dröm/ditt mål? Miljoner
Rummet du är i? Köket
Din hobby? Djur
Din skräck? Döden
Var vill du vara om 6 år? Hemma
Var var du igår kväll? Yvonne
Vad du inte är? Kattägare
En sak du önskar dig? Balans
Var du växte upp? Nora
Det sista du gjorde? Ringde
Dina kläder? Softa
Din TV? Liten
Ditt/dina husdjur? Bäst!
Din dator? Ny
Ditt humör? Impulsivt
Saknar någon? Ja
Din bil? Sambons
Något du inte har på dig? Volanger
Favoritaffär? Indiska
Din sommar? Sommar?
Älskar någon? Japp
Favoritfärg? Svart
När skrattade du senast? Idag.
När grät du senast? Idag

Nu ska jag plocka ihop det som behövs till tvättiden kl 16 och sen gosa lite med tant Jojo som är tillbaka på semester =)
Är lite sugen på att se någon film ikväll, men har dålig koll på bra filmer just nu. Har ni något tips så är dom mer än välkomna!

Tears in heaven...

En sång till Carisma...

 

Tänder ett ljus för dig!

Stolt!!!

Som mamma till tre (i mina ögon) perfekta barn och bonusmamma  till två precis lika perfekta bonusbarn får man många anledningar att va stolt.
Idag fick jag va lite extra stolt två (!) gånger!!!  Började med Mikans utvecklingssamtal på em. Bara positiva ord från fröken känns ju skönt!!! Hon sa att Mikis är en snäll och omtänksam tjej med många vänner och som är mycket positiv till skolan och att lära sig saker! Dom fyllde i saker i en bok, bl a hur hon ska va mot kamrater och de vuxna på skolan. "Fortsätta att vara du!"
Underbara unge!!!! Kan d bli bättre???

Grabbarna bus har varit här och käkat en "inför-födelsedagen-middag" för stora R som fyller 7 år imorgon!!! Vi gjorde hamburgare och sen blev d glass till efterrätt.

För några timmar sen ringde morfarn och berättade att han var på väg hem med en stor älgtjur på kärran. Jätteglad var han så då blev jag lite stolt över honom oxå!
Tjejerna och jag tog cykeln dit och kollade på när dom "skalade" den... (lr hur va d mamma K hihihi...) Bilder kommer sen om mamma K är så snäll och mailar dom till mig för jag hade ingen egen kamera med mig...

Liten är förresten fortfarande dålig... :( Ringde dr imorse men d va tydligen ingen fara att ha 39-40 grader i 3 dagar. Men va hon inte bra på 5 dagar så skulle vi söka akuten... Jippi! Bli frisk nu snutt...

Oj va långt d blev å inga bilder lr nå... Hmm... får skärpa till mig...
Natt natt å sov gott!

(By the way, jag ÄLSKAR Sex and the City filmen!!!!)  =)

Liten bebis...

I natt va liten verkligen liten och ynk! Hon vakna me 40 graders feber och då mår man inte så bra... Idag verkar febern vara borta men hon är trött. Tyvärr måste jag släpa ut henne eftersom att jag sj MÅSTE till dr men jag tror inte att hon protesterar när hon blir nerbäddad i sin vagn!!! Där sover man såå bra såå bra!

Man blev ju iaf lite mer peppad att kliva ur sängen imorse när man såg solen försöka skymta fram istället för att vakna av ett skyfall som slår mot fönstret.

Är helt imponerad av hundarnas nya foder från K-nine, tycker mig se en liten antydan till viktuppgång på Triton! Inte mkt såklart eftersom att dom nyligen börjat med det men ändå tycker ja att han ser lite lite bättre ut!!! Lr är d bara viljan att han ska växa till sig??? Märks snart... Hoppas hoppas hoppas...

Vad har vi på Att Göra listan idag då?

*Dr
*Köpa filmen Sex and the City
*Fixa ny tvättid (glömde vår igår!!! :( såå surt..)
*Dammsuga (ständigt på listan, undrar varför...)

Vad har ni på era listor idag???  *nyfiken ju*

Ha en fin höstdag!

TID

Dagens Tisdags Tema är Tid.



Det här är den allra första bilden av Kellie när hon bara är sekunder gammal. Tiden har flera betydelser i detta.
En ny tid i livet börjar när man får barn, vi började dessutom att fundera mkt på just tiden på dygnet  i slutet av förlossningen. Hon kom ut ca 22 på kvällen den 28 februari. Hade det dröjt en stund till hade hon fått födelsedag den 29/2 och bara haft sin "riktiga" dag var fjärde år!!! Skoj?!?

Mysunge!

Åhh va mysigt vi haft d nu, Kells o jag! Stora tjejerna somna tidigt och Pappa J åkte till garaget så vi va helt ensamma. Satt i soffan och mös och efter en stund kröp lill skrutt upp på min mage och bara låg där i 30 minuter!!! Sååå gosig!  D händer ju inte alltför ofta att hon bara ligger helt still när hon e vaken!
Nu sover iaf alla våra flickor och Jonas har kommit hem med den fantastiskt, superbra, otroligt, underbara nyheten att den trasiga växellådan från min bil ÄNTLIGEN är ur så imorgon lämnas den iväg på reparation!!! TJOHO!!! =)
Saknar bilen! Lr rättare sagt, att ha bilen!

Natti Natti

Ännu en favorit...

Av lite olika anledningar blev jag sentimental och gråtig därav låtvalet...

Gunga Vagga Gå

Idag var gunga vagga gå stunden i kyrkan. Ganska trevligt men fy vilket kallt golv!!! Efteråt blev d fika på centrum cafét me Ronja, Melker och deras mammor. Väldigt mysigt! =)


På onsdag ska jag shoppa en film! Ett klart MÅSTE HA!!!! Och du Pappa J, om du läser detta så önskar jag mig boxen oxå!!! ;)
DVD Film: Sex and the City: The Movie



N kom nyss och hämtade Jojo så nu är det TOMT här! Usch... Saknar henne redan! Tom Nova har gått runt och letat och pipit vid dörren.
Vi hoppas hon kommer tillbaka snart...

Nu e d dax att ladda en kanna.

Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jenny Wennerström


   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Såå trött...

Idag har jag varit trött i kroppen precis hela tiden... Blev ju inte bättre när jag fick veta att min pappa varit på akuten hela dagen.
Alltid ska man oroa sig för något!
Har ont i huvudet och ska sova TIDIGT så d får väl bli typ nu...
Natt natt

kommer inte på nån rubrik...

Nu har vi hämtat Jojo och hon är lite mer aktiv än sist... Då var hon sjuk men nu har hon fått medicin och mår bra! Lilla tanten...
Har hjälpt Mikaela med läxan. Denna veckan var det olika former. Kvadrat, rektangel, cirkel och triangel skulle färgläggas, letas, räknas och ritas...

Har även hunnit me att göra äldsta systerdottern sällskap till optikern.

Nu ska jag plocka iordning kläder och så till imorgon bitti annars kommer vi aldrig i tid...

Dåligt test...

Jag gillar inte vuxenpoängstestet mer! Jonas gjorde d och han blev bara 32,7 år!!! Han ska ju f*n fylla 35 snart!!! Fusktest!!! HA HA HA HA HA HA HA HA....
Men oj vilken ungdomlig sambo jag måste ha... =) =) =)

Tisdagstema

Ett privat ögonblick där bara de här två systrarna vet vad som utbyttes... =)

Vuxenpoäng!

Ha ha... gjorde nyss ett test för att se hur gammal jag egentligen är enligt mina vuxenpoäng! Jag blev 30 år. Inte så hemskt många år fel... Men jag hade hellre dragit ifrån några år :p Men man samlar väl några extra points som trebarns morsa... lr?!
Har fortfarande svårt att se mig sj som just vuxen, vuxna är ju dom i föräldrarnas ålder. Men de kanske alltid kommer kännas så????
Hur gamla blir ni? Testa själva här!

Idag e iaf dag 6 utan godis men med frukost, lunch o middag på någorlunda bestämda tider... Börjar vänja mig lite vid frukost nu men d e inte lätt att bli av me ett DJUPT rotat sockerberoende... :(
Har köpt hem MASSOR me frukt och grönsaker så att man har något att snabbt tugga på när d blir sådär hysteriskt jobbigt...

Gick en promenad med Nova på Hundägarskolans tisdagspromenad, det var riktigt kul. Skönt att slippa gå själv. Kellie njöt av att sova ett par timmar i vagnen i det sköna vädret. Bara att passa på att njuta av värmande sol, snart är d över...

Imorgon kommer Tant Jojo hit för en lång weekend. Det blir mysigt! Alla här avgudar henne så barnen jublar och tom pappa J ser fram emot d! Hon e en riktig mystant!



Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jenny Wennerström

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Mer Rosa!



Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jenny Wennerström

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Mmmmm....

Mysfaktor HÖG!

Vanlig vardag...

Dagen har varit en ganska vanlig måndag... Promenader, kaffe med Helena och lite matshopping... Inga större världshändelser mao...
Något lite utanför d gamla vanliga var väl att Nattis tog kort på dagis, Mikaela fick sin andra läxa och pappa J åkte hem tidigt från jobbet för att operera ut d onda i munnen men upptäckte försent att han inte ska dit fören på torsdag...

Igår hittade jag en gammal kompis på facebook. Det var så himla kul att prata me henne igen. Vi var väldigt tighta för en massa år sen men har nu inte pratat på flera år efter flyttar osv... Kul att höra hur lite om hennes liv nu! =)

Har tvättstugan till 22 sen blir d nog nån film. Undrar om d e nå bra på tv???

Vilken höstdag!

Värsta fina höstdagen! Varmt o skönt och strålande sol, kan inte bli bättre! Jag och Nathalie har varit ute på långpromenad med hundarna tillsammans med kusin och mormor. Natha cyklade och då går d alltid kanon att ta me henne. Mikan va på buggkurs under tiden. Det är sista gången nästa söndag tyvärr... Hon gillar den så mycket men dom får inte ihop tillräckligt med barn för att köra vidare... Ska kolla upp om det finns någon annan kurs för henne i Linde istället. Det blir ju nära och bra efter flytten! Idag hade hon dansat en hel låt me läraren och då gick det superbra!

Nu e d dax att fixa lite käk.

Ha d bäst!

Va f*n!!!

När senaste inlägget publiserades försvann min Ipod!!! Va F*N!!!! Varför blir d så???!!!???

Stor dag!!!

Värsta stora händelsen! Nathalie tappade sin allra första tand idag!!! Hon var såååå stolt! Hon var tom tvungen att följa me i bilen och hämta Mikan på kalaset för att berätta så snabbt som möjligt... =) Pappa J fick även ta en runda förbi mormor & morfar så Natha fick visa gluggen! hahaha... Så i natt får jag va tandfe och ge dottern bra betalt för en fin välborstad liten gadd! ;)

Har även hunnit me en lång promenad med kusin och ett glas vin här på kvällen. D händer INTE ofta numer!

Skaffade ju någon slags gadget som visar varifrån i landet ni kommer som läser här på bloggen och nu blev ja ju ännu mer nyfiken!!! Sthlm, Jämtland, Strängnäs, Hällefors och Västra Götaland!  Skriv gärna en rad lr två! =)

Natt natt därute vilka ni nu e!

Musik...

Nu har jag äntligen tagit mig tid att lägga ut en Ipod på bloggen så att man får lite musik! =)
Jag vill alltid ha musik på ÖVERALLT så självklart även här! Självklart designad i rosa me döskallar på! Vad annars?!?
Vill du oxå ha en men inte vet hur så kolla på länken för bloggdesign nedanför till höger så får du superbra hjälp och beskrivning för mängder av idéer till din blogg!

Hade egentligen planer på att gå på bio me kusin idag men Mikan är bjuden på kalas så det passade inte me tider... Men d blir fler tillfällen.
Igår var mor, Mikaela, Kellie & jag i skogen med hundarna.


Supersyrran rattar superkärran! =)


Årets sista blåbär(?)



Charmtrollet...


Vi passade på att ägna oss åt lite hjärngympa för hundarna och gömde godis överallt! Även uppe i träden! Skoja att dom blir trötta av sånt!!!









Triton var inte med i skogen för han var upptagen av jobb!!! ;) Igår var han nämnligen GUJA arbetare och följde me husse till jobbet! Han tyckte att det var jätteskoj, först lite läskigt men sen släppte det. Mkt nyttigt för han!



Min favvo...

När jag ändå håller på vill jag lägga in en annan av mina favoriter just nu. Här e vinnaren från Lilla Melodifestivalen 2008 som jag röstade på. Vilken duktig tjej! Så äkta och så självutlämnande!!! Finns ju inte en chans att lyssna på den utan att få tårar i ögonen... 



 Håller tummarna såå hårt för henne i STORA finalen!

En av världens mysigaste...

Det här är en av världens mysigaste låtar som jag ALDRIG kan få nog av!

Ny design

Jag har ändrat min blogg till en ROSA blogg me tanke på Rosa bandet kampanjen!

ME LOVE ROSA!!! ;)

 Visst är det kul att det numer finns MASSOR av prylar att köpa till förmån för rosa bandet kampanjen?! Rosa färg går alltid åt när man har tre döttrar!

    Den här filofaxen ska jag köpa tror jag för jag behöver en ny! 

Försvarets hudsalva har både jag och girlsen redan införskaffat men d behövs kanske fler...
 Denna passar väl perfa om man ska börja käka frukost?!      

Finns ju hur mkt som helst! Kolla själv här på Rosa bandet sidan! Bilderna är lånade därifrån. En sida man INTE får missa helt enkelt!

2 datum att minnas är 25 oktober som är Rosa Lördag  med mängder av händelser runt om i landet och 28 oktober då Rosa Bandet Galan sänds på tv3 20-22!

Nu jä***r!

Har tänkt och tänkt under en längre tid och nu är det bara att inse fakta! Jag MÅSTE ta tag i mina matvanor lr snarare bristen på matvanor... Har ju alla möjligheter eftersom Kellie käkar bra mat på bestämda tider men icke, jag äter i stort sett aldrig frukost, sällan lunch men sen vräker i mig en massa skit på eftermiddagen bara för att man helt plötsligt blir tokhungrig! Men from idag är det ändring på det!
Nu är matlistan gjord och bollen i rullning.
Det är ingen knapra salladsblad diet utan helt vanlig lagad mat på fasta tider. Ändra mitt tänk och bryta vanor helt enkelt.
Jag ska satsa på -10kg till jul och det blir tufft men va fan!!! Så idag är första dagen på resten av mitt liv, känns bra faktiskt... =)

Lugn kväll...

Mikaela har hittat en ny idol! Han är rätt gammal, tom så gammal att hon kallar han för gubbe och funderade på om han färgat håret för att han egentligen hade grått hår... Kul att reflektera lite över hur man ser saker ur olika perspektiv. "Gubben" ifråga är nämnligen hela 18 år och troligen inte särskilt grå!!! =) Men för en 7 åring är man väldans stor när man är 18 och det kan va rätt svårt att bedömma ålder. Verkar finnas Barn, Vuxna och Jättegamla i deras värld...

Har snabb kollat mail och raderat vår gamla köpesannons på blocket om vagn så nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla film.

Ha en riktigt riktigt UNDERBAR tisdagskväll! ;)

Vagn & Äppelkaka

Igår kom nya vagnen! Gick supersnabbt, trodde den skulle komma på torsdag lr fredag men den fanns att hämta redan igår morse =)
Kellie gillar den och den är mkt lättare för mig att köra men den andra finns ju kvar iaf...

Igår fm var Kellie och jag på vagga gunga gå som hon är galen i! Hon blir helt slut efter. Det var extra kul igår eftersom att det börjat ett par nya barn sen sist vi var där så nu har vi inte en så extremt liten grupp längre!

Idag har jag hjälpt Helena att skicka iväg lite bilder till fuji... Lr lite bilder är väl inte riktigt rätt uttryck... Snarare 200 bilder...
Nu sitter vi och väntar på en äppelkaka, det doftar såååå gott!!!

Idag tror jag att vi hoppar tisdags-badet för jag orkar inte, får skjuta upp d till nästa vecka


WallE

Ingen film för mig kan man väl säga... Zzzz... Natha började skruva på sig efter 10 minuter och undra om den va slut snart... Dom som brukar sitta som klistrade när vi e på bio, lite synd men jag hoppas vi hittar något skojigare att se nästa gång. Har planerat att gå på bio och käka Mongolisk BBQ bufé på höstlovet.  Det är sjukt gott... Mikaela var lite besviken sist vi var där för det fanns inte bläckfisk på lunchbufén! Våra barn äter liksom inte bara "barnmat"!!!

Har varit och fika lite hos farmor så nu är tjejerna nöjda igen. Mikan hann även sälja lite jultidningar till farmors granne. Ska bli skoj att se hur mkt hon får ihop på dom. Panda har hon skickat in redan för där var hon nöjd så nöjd med att ha kommit upp till den bärbara datorn! Roligt att hon lyckades nu när den varit hennes mål sen dag 1.

Nu ska jag försöka vila lite så man orkar upp imorgon... Natt natt...

Lördag/Söndag...

Igår kväll hade vi mys här och kollade Svensson Svensson, Lilla Melodifestivalen (jag hejade på tjejen som vann!!) sen hann vi se slutet av Stjärnor på is. Där är min favorit Josefin C eftersom att jag är inbiten Vakna med det Voice tittare!!! Har alltid det på när vi går upp.
Passade även på att testa min nya ljushållare "reflections" Oj oj oj säger jag bara! Gud vad den är läcker!!! Tyvärr gör den sig inte alls lika bra på bild.



Nu har Mikan varit på buggkursen och enligt en stolt pappa gick det superbra idag! Så nu sitter vi och väntar på att maten blir klar. Kyckling, pommes och rödvinsås... Mums...
Vid 16 blir det bio för mig och stora tjejerna. Vi ska se Wallie tillsammans med kusin och William. Träffar nog även grabbarna bus där.
Efter bion ska vi åka förbi farmor och se hur hon mår. Barnen, särskilt Mikaela, behöver träffa henne och se att hon ser ut som vanligt! Hon har funderat och varit jätteorolig för sin farmor. Och som hon själv säger:"Det kommer ju till och med tårar..."
Så i morse scrappade dom ihop varsit kort till farmor som hon ska få. Både jag och Jonas slogs av att dom börjar bli riktigt duktiga att scrappa och behärskar olika tekniker nu!
Här på bilden testar Natha på att måla guldfärg på bubbelplast och stämpla ett stort hjärta på sitt kort. Blev precis lika snyggt som i tidningarna!!!
Mikaela klipper kanter med mönstersax för att sen klistra in och skriva sin hälsning på.



Nu ska vi käka! Hejs...

Ny länk!

Jag hitta en sida där du kan få gratis kläder. Tack tack säger ja bara!!! =) Kollla själv här!

Rallybilder

Här kommer lite bilder från dagen...


Kellie är redo! =)


Här kommer dom...


Dom flesta körde åt vänster...




Men ibland blev d höger...




Lr rakt fram!




Och ibland blev d bara stopp...


Lite motor iaf...

Dagen som egentligen skulle ägnas åt gokart åkning fick en liten ändring. Systers make diskuterade med Jonas och dom kom fram till att om det dåliga vädret höll i sig så var det ingen större idé att åka. Man skulle dessutom vara minst 8 st och vad jag vet blev vi bara 6.
När dagen sen började med att vi blev meddelade att farmor låg på sjukan och att vi skulle avvakta och se hur det utvecklades fick Jonas bestämma vad familjen skulle fördriva tiden med och det blev rally här i skogarna.
Så vi packade ner kanelbullar och åkte ut på sträcka 2. Det blev ingen ordentlig avåkning men en himla massa som körde åt fel håll i vägbytet där vi stod. Har bilder i kameran som jag lägger upp senare!
Medan vi var där så ringde farmor och kunde ge lugnande besked att hon var hemma igen. Så skönt att höra!!!!!
Så nu är vi hemma igen och ska äta lite sen lunch innan det är dax att gå och köpa lördagsgodis och ha lite helgmys...

Kellsan ville oxå skriva lite så hon har gjort en kommentar här nedanför. Jag skulle gissa att hon skrivit att hon lärt sig att vinka! Det är just nu det allra roligaste hon vet! =)

mj j   n  lk¨ålpö.,.jukj 8 c/Kellie


Idag ...

Idag är det 56 dagar kvar till vi ska vara ute ur lägenheten och inne i huset! Oj va mkt som ska fixas innan dess! Förutom packning och städning behövs nya soffor som inte har Tritons trademark på sig och, Jonas & jag ska bygga en sänggavel om vi inte hittar en sådan vi vill ha och Mikaela behöver en specialbyggd säng till sitt lilla krypin.
Man kan ha en vanlig 90X200 efter en långvägg men det tar bort så väldigt mkt yta av rummet så vi ska bygga en som bara är 180 lång och ställa mot kortväggen och ha förvaring under och ev innanför. Problemet är att hitta en madrass... Men det löser sig, det gör det alltid...

Och nu kom nästa bakslag men det har jag ingen ork att skriva om just nu...

Badbrudarna...

Vi åkte till Linde igår kväll och badade. Kellie fick testa badhus för allra första gången! Hon älskade det!!!! Hon plaskade i nästan 2 timmar och bara njöt och skrattade! Hon var GANSKA trött efteråt och förutom två små matpauser så har hon sovit från att vi satte oss i bilen igår tills för ungefär en timma sen!!!
Jobbigt att bada!!! Men skoj...
Mikan å Natha tycker oxå att bada är bland det bästa som finns och körde på hårt rakt igenom. Ett antal turer i vattenrutschen blev d men d var dålig fart på den igår så dom stannade mitt i flera gånger! Mikaela blev ikappåkt av kusin T så dom kom till slut ner samtidigt! =)

Idag är Nathalie på utflykt med dagis, ÄNTLIGEN. Hon har väntat och väntat...

Kellies viktkoll igår gick jättebra. Hon vägde 7990g och var 70cm lång, alldeles lagom. Gissningstävlingen slutade såhär:
1 - Helena 8016g 71cm
2 - Jonas 7920g 72cm
3 - Jenny 8120g 71cm
4  - Mormor 8200g 73cm

E lite trasig i kroppen idag så jag ska nog bädda ner mig och scrappa lite bilder eller något annat icke ansträngande.
Vad ska ni göra idag?

RSS 2.0