Hurra

Stina återfanns vid liv för en liten stund sen av polisen vid en husransakan i Karlskoga! Fy fan för detta vedervärdiga folk som tror att dom kan ta det dom vill ha!
Stor kram till Stina, Marie och Charlotte! Fira ordentligt ikväll! =)

STULEN!

Igår (onsdag kväll) stals den dansk svenska gårdshundstiken STINA vid ett villainbrott i Gyttorp utanför Nora.
Stina är 7 år gammal.

Vet du något så SNÄLLA ring polisen 114 14!


http://na.se/nyheter/nora/1.615971


Hoppas verkligen att hon snart är tillbaka! Känner verkligen både med henne och hennes familj!




Söndagspyssel

 Alligator Vilken dag det varit! Hade planerat att åka på Kusin E,s hockey match och blev så besviken när den blivit inställd. Ska försöka ta mig iväg på nästa match som är borta och heja riktigt ordentligt! (lr E kanske vill att knasmoster håller tyst?! ;)) hihi...
Kellie blev trött tidigt med omställningen till vintertid så hon somna och hon och jag fick vara hemma medan ungar hundar och gubbe åkte till Digerberget för utflykt med scouterna i regnet. Hmm vad göra?! Kom på några projekt men sen tänkte jag att NIX nu ska jag faktiskt VILA mig när jag har chansen!!!
Gosa ner mig på soffan med Liza Marklunds Studio Sex och bara var! Fy faaan vad skönt det var och Norpan sov i nästan 3 timmar!!! Lyxigt, ja vet!
Sen blev det god hämtmat från Gyttorp. (va tvungen att testa K!)
Efter maten blev det pyssel för hela familjen. Vi gjorde ett gäng julkort som nu hänger på tork... =) Såå tjusiga blidde dom!

Satt å slösurfa och ramla över en annons på en amstaff. INGE sugen alls... Not! Men är rädd att bli besviken, en amstaff ska va på ett särskilt vis för mig. Tant J har lagt den ribban ganska högt! Saknar den hunden fruktansvärt mycket!
NU ska ja titta lite tv innan det är natti natti!






FOLK!!!

Ibland blir man så förvånad och irriterad över hur en del beteer sig så att man inte vet om man ska skratta eller gråta!
Fick precis höra hur en mamma uttalat sig om att i Italien tror man på ett samband mellan ersättning och att barnen får stora huvuden! Fine, det kan stå för Italienarna men att samma mamma fortsätter med att dra paraleller till andras barn för att styrka sitt påstående e väl för helvete inte OK?! Särskilt när barnen i fråga inte ens är i närheten utav det elaka människan påstår! VARFÖR säger man sånt?!?
Är det okunskap, elakhet eller avundsjuka att andra människor fött  sina underbara perfekta barn???
Mina tjejer har oxå ätit modersmjölksersättning och dom har ta mig fan inga stora huvuden men däremot skarpa hjärnor!
Säger som en klok människa sa " om det finns ett samband mellan huvudet och ersättning - vari ligger då problemet med för stort arsel??"

 Pissed Hot Head You Suck You're Nuts No

Ne nu ska ja ut på balkongen och lugna nerverna medan jag blickar ut över autobahn ne jag menar vår gård....
 Dragster 






Ledig ?!?

Idag var det lördag och det betyder sjukt mkt aktivitet! Upp tidigt och packa matsäcksväskan och sen hämta mormor. Mikaela, Skrållan och jag hade bonusklubbsträff vid digerberget 10:30. Märta fick vara hemma för hon löper Road Trip men innan hann vi med ett snabbt besök på bytardagarna i Gyttorp. Blev jätteglad, hitta skridskor till Natha! Känns så himla onödigt att köpa nya varje år när dom bara åker typ 5 gånger med skolan! 
Bonusträffen blev bra trots regn  Rainy vi gjorde en aktiveringspromenad i skogen och sen tränade vi inkallning. Skrållan är ju så duktig så det var riktigt roligt att se hur hon nästan flög fram!
Fika i vindskydd är inte helt fel när man varit ute enda missen var väl att jag hade med mig thé istället för en balja  Coffee 2 !!!

På vägen hem stannade vi till på Gåvan och Mikaela fyndade bla en skrivbordsstol till sitt rum. Sen fick vi skynda hem med våra fynd och packa badkläderna för om ca en halvtimme ska vi på kalas i badhuset! Det ska bli skoj!

Så ha en trevlig eftermiddag alla för det tänker vi ha! =)

 Birthday Balloon  Birthday Banner    Airplane Wishes 2    Shark  
Får roa oss i innebassängen medan vi väntar på >Water Skier 
 Swimmer  




.... And YEEES, ILOVE my smileys! ;)
 






Måste testa

Love my new smileys!!!  Cannonball

Det finns så många roliga ju! 

 Puppy 1 och till Halloween oxå!  Runaway Broom haha... Snacka om nonsens inlägg!!!   






Dag ut och dag in...

Idag har det varit sedvanligt torsdags nöje, skogen med mormor. Kellie gillar att skrota runt där och leka med barnen, sj har jag, 20 år senare, fortfarande olustkänslor och ångest av just den skogen men har iaf på senaste åren ändå klarat av att faktiskt befinna mig där en stund då och då.
Tror Kelliesen börjar bli sjuk eller något för idag orkade hon inte leka hela tiden utan ville ligga i vagnen och sova och sover ännu.

Håller just nu på och laddar upp bilder till FUJI för framkallning. Tjejerna behöver lite bilder till olika projekt. Både Mikaela och Nathalie har börjat på Barn med Hundkurs på Hundägarskolan i Nora. Dom tränar stenhårt och är såå duktiga! Där har dom fått varsitt kompendie som ska fyllas på under kursens gång och på framsidan ska ett foto på barnet och ett foto på hunden finnas så Märta måste vi beställa lite bilder på, har ju allt kvar i datorn men inget på papperskopia... :/
Natha har även lite andra projekt i skolan som kräver bilder. Ett där alla husdjur ska finnas på bild och ett där man visar sin hobby vilket blev vattenskidor... =)

I måndags hade jag äran att bli lilla Melwins första barnvakt! *stolt* Tror hans familj var mer nervösa än Melwin och jag över påhittet!=) haha <3


Mammas tuffa lilla goding i skinnjacka! =)

I övrigt har väl veckan varit fylld av det gamla vanliga vardagsstresset. Hundkurs X 2, gympaväskor, utflykter, körer X 2, ikväll scouter och imorgon ska tjejerna på disco. Ujuj...
Men bara en endaste tråkig tidig morgon kvar, för nästa vecka är det äntligen HÖSTLOV!!! Hurra!

Sitt! Monica visar hur man ska göra med handen.


Man måste vila mellan de hårda träningspassen!


Ska klippa mig!

Har funderat ett tag på att klippa av ig mitt långa ruffs å skaffa ett kortare ruffs...
Håller på och letar på nätet efter bilder på nå bra frisyrer men d e svårt...

Här är iaf vad d lutar åt.. Inte helt otippat kanske...


Frisyr från Frilla.se




Men ja vet inte... SVÅRT!
Var kan man hitta en snygg frisyr ni som vet???


Slut på helg igen!

Hur kan helgerna gå så fort och hur kan man bli lika stressad och förvånad av det VARJE söndag?!? Vad har vi gjort i helgen då? I fredags hade mysfredag med Helena & William. Käka god gemensam mellis och sen åkte vi till Örebro för att köpa en hylla och bord till William. Hem och packa kycklingleveransen som dök upp så nu har man smarrig marinerad kyckling i frysen. Mamma, Helena & jag dela på en omgång men nästa gång vill ja nog ha lite mer, dom här kommer inte räcka långt. Testade den första igår ihop med rostade grönsaker i couscous och rödvinsås! Yummi!!! =D

Igår morse åkte hela familjen med mormor till Gåvan, synd att det fanns dåligt just den dagen för halva deras dagskassa gick till världens barn insamlingen. Men dom fick sitt iaf för på eftermiddagen var det dax för kyrkbesök för familjen Karlsson. Nathalies kör skulle sjunga på världens barn konserten. Det var riktigt trevligt faktiskt! Bilder kommer när jag orkat ladda över dom i datorn!
Hann även med ett besök hos syster och kollade lite på hennes prylar och blivit lite fattigare men uj så snygga tjejligan blir framåt onsdag tordag...

Har fått lite nya bokningar på Blue Minerals oxå, ska bli så kul att verkligen komma igång! Men ännu finns 5-6 tider kvar att boka i oktober och november så passa på att boka och få lite julklappsinspiration i god tid före julstressen! =)

Söndagen startade i 190. Huuh... Men iväg kom vi. Nathalie var bjuden på kalas och Mikaela skulle sjunga i Missionskyrkan med scouterna för, gissa 3 gånger, jo världens barn! haha... Trevlig tillställning även där! En liten överaskning var att det skulle delas ut scarfs och märken så Mikis som är ny scout fick sin röda scoutscarf, oj så stolt hon var! =) Sjuu, en liten liten tår o ögonvrån nästan, tusan så blödig jag börjar bli!!!

Har även hunnit börja läsa lite, Flickan i källaren, som handlar om Natascha Kampusch. Än så länge hyfsat bra. Sista timmarna har jag röjt Nattis och Kellsans rum. Eller börjat iaf, en hel IKEA påse med skrot rensades snabbt bort och mer kommer det bli imorgon. Skulle vilja få tag på en loftsäng lr två, det vore praktiskt när man bor trångt! Men imorgon ska vi väl fortsätta rensa och ta golven och sånt skojs...

Nu är det dax för kvällens kanna kaffe så man sover gott å snabbt! =) För d e väl så d funkar?!?!
Natti Natti alla goa glada vänner


Väntar på paket...

Här är full fart! Både Mikis och Nattis har kompis med sig hem. Vi har käkat korv med bröd till mellis och det blir en mysig stämning med 5 tjejer som pratar oavbrutet om dagen! =D Jag tycker att det är roligt att dom har kompisar och det stör mig inte att ha fullt hus! Man kanske inte kan förvänta sig något annat med 3 döttrar?! haha...

Annars började dagen lugnt med morgonkaffe hos grannen och sen en promenad med hundarna i solen (och blåsten!) Kellie och jag hade en riktig dust däremellan, hon vägrade sova middag inne och jag var rätt slut efter hennes protester som bjöd på både skrik, slag, bett och lite mindre hår på mitt huvud... Men väl ute i vagnen somna hon rätt snabbt tack å lov... Hon blir inge rolig annars och ikväll ska vi på tipspromenad med scouterna så då passar det bra för en promenad för hela familjen så kan Skrållan och Märta oxå följa med.

Efter promenaden följde jag med Helena när hon skulle hämta ut sina Partylite paket. 35kg ljus är inte dåligt haha... 
Väntar å väntar å väntar oxå på mitt paket från Blue Minerals! Jag testade deras produkter och blev helt såld! Hela familjen har hittat sina favoriter som används dagligen! Jag använder mkt badsalt som får igång blodcirkulationen. Har aldrig varit så varm om händer och fötter! Mmm... Blue Minerals är nytt i Sverige med produkter som innehåller bla döda havs salter och aloe vera. Dom är dessutom fria från mineraloljor och parabener.
Vissa produkter är doftfria medan vissa har en underbar doft! Det finns både hudvård och make up.
Hemsidan är under uppbyggnad men jag visar gärna de saker jag hunnit få. Vill nån ha en demo hemma så får man mängder med presenter och förmåner! Detta är ett mycket generöst företag har jag märkt! =D
Så vill ni testa nya bra produkter till bra priser så säg till!

serum

Läckra blå förpackningar va?!

 

En bra dag! =)

Eller en helt bra helg måste jag nog säga! Fredagen var så lugn så lugn! Lördagen hade vi kvartalsträff på hundägarskolan och sen följde jag med Helena på hennes första Partylitevisning. Hon va så himla duktig!
Bra att hon kör på med ljusen så krokus doftar gott! ;)
Sj har jag fastnat för Blue Minerals, underbara produkter! Löve it! Någon som vill testa deras produkter?
Jonas har ju mycket problem med leder och värk pga jobbet men med dödahavs salter och sport gel så kan han må mycket bättre!

Söndagen blev det upp tidigt tidigt (kl 06) Tåget från Ö-o till Sthlm och ett par timmars shopping. På tåget firade vi kanelbullens dag med en stor kanelbulle från Pressbyrån...



 Vi åt god (läs svindyr) lunch - tack mamma!


Barnpizza 110-120kr....

 På eftermiddagen bänkade vi oss på Oscarsteatern för att se Rasmus på luffen med Benjamin Wahlgren och Markoolio i huvudrollerna. Herregud vad bra den var och som vi skrattade!!! Helt fantastiskt! Tjejerna älskade varje sekund och tiden flög fram.
Tyvärr såldes inga tröjor eller liknande som dom var lovade så efteråt tog vi en sväng till Åhlens och dom fick boken och filmen istället. Roligt att ha som minne!
På tåget hem sov hela gänget ganska gott!







Väl hemma hade jag fått en ny fb-vän, bonussonen <3 Simon <3! Blev så himla glad! Vi träffas alltför sällan och jag saknar honom och hans <3 syster <3 så fruktansvärt mycket! Så sentimental som man är satt man å grät en skvätt men  vad gör väl det?! Det var ju glädjetårar! Gullungar!!! Älskar er så fruktansvärt mycket ALLA 5 hör ni det och låt ALDRIG NÅGON säga något annat!!!

Ja, som sagt, en mycket bra helg! Nu ska jag fixa lite middag... Drygt, har inte gjort nån matlista för veckan än så nu får vi fundilera en liten stund!


Ledig fredag...

Har en aktivitetsfri fredag för hela familjen... Bara njuter av att vi alla är hemma i tid och dessutom samtidigt!!! Tror alla barn oxå gillar det, dom leker så lugnt å skönt... Här kan vi snacka fredagsmys! =)
Var bara i morse det blev lite kalabalik, vi var sena å allt krångla och när vi väl stod i trappan mötte vi en hel hög med arbetargubbar som skulle koppla in kablar till bredband/tv/telefon. Hade helt glömt att dom skulle in här så det blev en snabb ommöblering så att dom kunde komma fram där dom behövde, in med missarna på toaletten så att dom inte skulle kunna smita ut i trappan och sen upp till mamma med hundarna! Pust...
På förmiddagen blev det sen fika med mamma, Helena, Kellie och lilla L. Skönt att kunna varva ner lite... En runda till LP där jag köpte skålar till handbad. Fina blå för bara 10:-/st.
Sen var det snart dax att hämta girlsen igen...

Jag och en annan mamma bytte barn efter skolan... Mikaela åkte hem med storasyster I och Nathalie tog med lillasyster J hit.
Dom lekte så himla bra! Väldigt lika!

Igår hade jag vardagslyx och badade med badsalt från döda havet och sen fila fötter och smörjde hela mig med den underbara multicremen! Den doftar så otroligt gott och man blir bara såå mjuk av den! LOVE THAT!!!
Imorgon ska händerna få sig en omgång och naglarna lite färg för på söndag morgon blir det tåget till huvudstaden och några timmars strosa runt sen musikalen Rasmus på luffen på Oscarsteatern med bla Markoolio! Det blir mormor, Tilda, mina girls och jag... En riktig tjejgrej helt enkelt! Biljetterna bokades för LÄNGE sen och som vi väntat! Men nu är det snart dax!

Nehe... Kanske skulle ta sig iväg å handla lite gott till fredagsmyset... Åhh vilken idé ja fick nu... Jonas ska få baka sin supergoa extra kladdiga kladdkaka efter maten... Mmmmm.... Sjukt god... Den smakar precis som sån där "riktig" köpekladdkaka på dyra fikaställen! 

Ha en trevlig helg allihop!


RSS 2.0