Ja sa ju d...

Regn regn regn å regn... Så har dagen sett ut och först nu 19:45 så börjar solen ta sig fram... Trots skitvädret så har vi spenderat en stor del av dagen utomhus iaf! Varför? Jo Nathalie åkte till Frövi med morbror Håkan i förmiddags och köpte den finaste av cyklar! Vet inte vad man kallar färgen en blandning av aprikos/orange/ljusrost... haha, bra beskrivning va??? Jättesnygg är den iaf och Natha är både glad och stolt! Vi har cyklat till stan, till garaget och till mormor bla... Mer mer mer säger hon bara... Haha... Den födelsedagspresenten blir svårslagen tror jag ;)

För övrigt har vi packat klart tjejernas saker till imorgon för kl 06:00 är det uppställning hos mormor & morfar för avfärd mot Liseberg! =)
Får väl se om vi får en lugn hemmadag eller ev en veterinärsdag... :/ Madicken och Märta rök plötsligt ihop utan anledning... Madicken fick sig ett litet jack i ögonlocket så vi får väl se hur det ser ut imorgon. Det var inget illa ikväll men man vet ju inte med tanke på infektionsrisk osv... Vi ska väl förhoppningsvis åka till Ö-o och köpa  paket till Nathalie på em och sen har vi bokat biljetter till Beck-Levande begravd... Ska bli skoj!


bye bye for now


Tidsbrist...

Herregud vad dagarna går fort! Pappans första semestervecka av 3 är redan slut! Det händer saker hela tiden! Vi har varit på bakluckeloppis, sett Shrek 3 i 3D med alla barn + kusin T, snabbkikat Örebro slott, Fikat med J & J, badat, rensat förråd och kört till tippen, möblerat om alla sovrum (bytt rum) käkat tårta och idag fanns faktiskt tid att lägga sig och läsa en stund!!!! *skönt* =)

Ska försöka ha en lite lugnare vecka nu hoppas jag men även den börjar så smått fyllas med aktivitet! =) Men det är väl bra, vore väl värre om det aldrig hände något!
Först ut på agendan är ett alldeles eget äventyr för Nathalie! Hennes morbror erbjöd sig att köpa en ny cykel till henne i födelsedagspresent och imorgon är det den STORA dagen! Nathalie och morbrorn ska åka iväg helt själva ÄNDA till Frövi!!! Nathalie har kvittrat oavbrutet om detta enorma äventyr för hon har nog aldrig varit i Frövi! Hon är så lycklig att man kan inte annat än att le! <3

Tisdagen däremot innehåller skojs för alla ungarna! Då är det dax för mormor och morfars årliga barnbarnsresa med tåg till Liseberg! I år är första året Kellie ska med! Spännande!!! Jonas kör in allihop tiiiidigt på morgonen och sen får vi hämta dom igen på kvällen! Dom brukar ha en väldig tur med högvinster på chokladhjulen och vinna flera stycken att dela på, tur kanske att Kellie ska med så att det finns en vagn att lasta på så slipper dom bära! :O
Jonas å jag har bokat biobiljetter och ska se Beck innan vi hämtar barn. Inte ofta vi har chansen att göra något tan tjejerna så nu passar vi på! Synd att Bröderna Karlsson inte har premiär fören den 30e den hade jag velat se!!!

Nu ska jag kolla tv innan d e dax att sova, Natha vaknar väl tiiiddiiiigggt imorgon!!!!

Dagens kloka:

Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv...


dagens klokaste...

Förvänta dig inget så slipper du bli besviken...


Sommar sommar sommar...

Nu har vi verkligen långa lata sommardagar! Underbart men man hinner/orkar inte sätta sig och skriva så mycket när man knappt är inomhus! Pappa J jobbar 5 dagar till sen blir det semester på riktigt... =) Vi har hunnit med en hel del redan. Det har blivit Kolmården, simskola, nora dagarna, MASSA bad & glass, ridning, tältning, power meet (för pappan) läger och sovmorgnar! <3 Får väl se vad vi ska fylla resten av sommaren med...  Mer bad å glass lär det väl bli såklart och mer tältande, kanske en sväng till dalarna, biobesök och lite hemmafix som plaskus och veterantågen dom är ju nästan obligatoriska en gång varje sommar iaf! =) Tjejerna har en göteborgsresa med mormorn och morfarn inplanerad oxå.
Det händer så mycket att vips så är väl sommarlovet slut och skolan börjar igen! :/ Lovet kunde gärna få vara hela augusti iaf... Brukar ju va fint väder då!
Nu har vi ju visserligen haft toppväder hur länge som helst så man ska väl  inte klaga men när tempen visa på 36 grader i bilen idag så var d liiiite väl varmt! Blev ett jubel när det kom några små droppar regn frampå kvällen! =) Men ett kvällsdopp blev d iaf! Det var riktigt skönt! =)
RSS 2.0