Home sweeeeeet home!

I lördags fick vi permission från avd 26 och DET var hääärligt! Åkte till stugan för att hämta tjejerna men dom ville gå på Larsmäss så Kellie skulle absolut med dit! Strosade runt där något varv och käkade obligatoriska mackan "järnboåsare" Mumsigt!!!
Söndagen var det NATHALIES stora dag. 7 år blidde hon lilla snuttan! MASSA folk blev det. Kellie tyckte att det blev lite jobbigt så hon satt mycket på trappan med pappa, farbror Tomas och kusin Tanne.
Vi var även in till USÖ för besök och provtagning men fick förlängd permis ett dygn till =)))

Måndagen skulle vi ringa till avdelningen och blev då utskrivna och fick en återbesökstid på torsdag. Då ska det tas nytt CRP och plockas stygn... Hoppas att vi slipper hennes antibiotika snart för hon hatar att ta den!!! Det är en kamp att få i henne den! En sort på morgonen och två sorter på kvällen... :/ suck... Har ingen aning om hur länge hon ska ha dom... Febern har iaf blivit bättre senaste dygnet, inatt väckte vi henne inte kl 02 för temp och medicin för hon sov så gott och var sval och det gick tydligen bra för hon sov ända till kl ringde att det var dax för morgonmedicinen! =)

Har en massa bilder från sommaren som jag nu laddat över från telefonen till datorn så det kommer bli mycket bilder här allteftersom jag hinner/orkar lägga in dom! =)))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0