Nu gäller det...

Inatt avgörs nästa veckas aktiviteter känns det som! Om Kellie blir dålig igen är risken störst tom imorgon och hon hade en temp på 37,8 nu när hon skulle sova vilket är aningens för mycket då hon brukar ligga lågt men vi hoppas på en lägre temp inatt... =O
Vill absolut inte att hon ska bli mer sjuk nu och vill verkligen vara hemma hos mina stora flickor på onsdag när de börjar ettan resp trean!!! Viktiga dagar i livet jue!

Idag har det förövrigt varit en ganska typisk ledig dag hos oss. (nästan) Vaknade i morse, slängde i en maskin med tvätt och plockade lite innan vi allihop gick på promenad med hundarna. Kom hem och satt i godan ro på trappan när Nathalie kommer rusande i panik och skriker att Jonatan och Marilyn fått bebisar!!! Följde med och kollade och mycket riktigt så låg det 2 små dvärghamsterbebisar i buren! Dom hade passat på att födas när vi var på sjukhuset för dom va inte helt nyfödda. Sen Kellie blev sjuk har vi ju inte engagerat oss så mkt i dom utan mest fyllt på med mat och vatten så dom har legat ostörda i boet och lurat på oss... =)) Jaja, söta va dom iaf!
Sen kom posten och årets försäljningsmaterial för WWF. Tjejerna säljer för 3e året och turas om om vem som ska sälja vad så i år ska Mikaela sälja WWF och Nathalie sälja Jultidningar sen när dom kommer...
Mikaela har varit runt lite här och där idag och sålt sig upp till premienivå 5! Bra gjort gumman <3 Men hon är inte så nöjd själv för hon vill upp i någon av de två högsta nivåerna för att få en ny mobil men hon har ju bara precis börjat!!!
Vad har annars hänt idag då??? Hmm jo vi har cyklat 6-7km, tjejerna krocka med varandra men det gick ganska bra. Mikaela fick skrubbsår på knä och fot, annars helt OK. Åkte lite Impala med mormorn och morfarn för det bestämde Kellie att man måååste göra när man mår bra! =) Gullungen... <3 Åkte runt lite och handla lite småplock på Lågprismagasinet. Där träffa vi Kellies kompis L. Kellie blev jätteblyg men ändå glad för dom har inte setts på flera veckor! Sen åkte vi hem till min syster och kolla in hennes nya hus, ett spännande projekt! =)
Sen trampade vi hemåt för lite fredagsmys med tacos! Mums...
Min lilla Natha har däckat i soffan, nattugglan Mikis tittar tv och Jonas lägger Kellie så honom får jag väl väcka snart ;)

Ville ha in en bild nu för det va ju såå länge sen ;) och denna fick det bli. Den är tagen nu i somras innan Kellie blev sjuk. Det är Prinsessan Kellie och hennes kusin Prins Melwin <3
Hoppas att ni alltid kommer att vara så här glada och stå varandra lika nära som på bilden!


Hade tänkt arbeta lite på ett nytt utseende för bloggen och fixa lite med Kellies sjukhusalbum men nu dundrar åskan här så jag ska nog stänga ner här för ett tag... Sån tur att det damp ner ett nytt nr av Amelia idag då då =)))


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint kort. =) Klart de ska vara glada och dela med sig av sina ärr alltid. De var för söta när Kellie visade ärret och förklarade vad hon varit med om för prinsen. Hahaha

2010-08-13 @ 21:54:26
URL: http://elisborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0