Sommar sommar sommar...

Nu har vi verkligen långa lata sommardagar! Underbart men man hinner/orkar inte sätta sig och skriva så mycket när man knappt är inomhus! Pappa J jobbar 5 dagar till sen blir det semester på riktigt... =) Vi har hunnit med en hel del redan. Det har blivit Kolmården, simskola, nora dagarna, MASSA bad & glass, ridning, tältning, power meet (för pappan) läger och sovmorgnar! <3 Får väl se vad vi ska fylla resten av sommaren med...  Mer bad å glass lär det väl bli såklart och mer tältande, kanske en sväng till dalarna, biobesök och lite hemmafix som plaskus och veterantågen dom är ju nästan obligatoriska en gång varje sommar iaf! =) Tjejerna har en göteborgsresa med mormorn och morfarn inplanerad oxå.
Det händer så mycket att vips så är väl sommarlovet slut och skolan börjar igen! :/ Lovet kunde gärna få vara hela augusti iaf... Brukar ju va fint väder då!
Nu har vi ju visserligen haft toppväder hur länge som helst så man ska väl  inte klaga men när tempen visa på 36 grader i bilen idag så var d liiiite väl varmt! Blev ett jubel när det kom några små droppar regn frampå kvällen! =) Men ett kvällsdopp blev d iaf! Det var riktigt skönt! =)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0