Vattenskidfilmen!

Helt otrolig hur snabbt hon lärt sig! Helt plötsligt stog hon bara upp idag! Synd att vi inte filmade första gången hon verkligen lyckades för då åkte hon lääänge!!!  Här är dagens sista åk, filmat från båten av pappa Jonas! Hon är ruskigt taggad att fortsätta! Vi kan väl bara gilla läget och acceptera att vattenskidklubben numer är vårt andra hem! =) Och kan väl bara tillägga att är det såhär fina dagar så protesterar vi ju knappast... ;)

Vattenskidskola! =)

Mikaela ha gjort andra dagen på vattenskidskola. Det är tufft men hon gör framsteg! Efter tredje rundan i vattnet kom hennes jävlaranama fram och hon bad att få köra en gång till innan det var slut för nu börjar hon känna att det händer något!
Det är så mysigt att få vara där nere vid sjön hela eftermiddagarna hela familjen. Kellie och Nathalie badar hela tiden. Picnic på filtoch uppbrända axlar för mig... ;/


Träning på land inför dagens första åk!


Mikaela spänner på sig skidorna och får coachning av ledarna...


Å upp och iväg!


NA,s reporter ska åka med i båten och intervjuar Mikaela, kommer i NA imorgon... Coolt... =)


Det är svårt men det enda man kan göra är att försöka igen å igen å igen...

Ska bli spännande att se hur mkt hon hinner lära sig den här veckan. Vattenskidskolan var ju så förmånlig att deltagarna får ett års medlemskap i NVSK och möjlighet att få fortsätta träna 2 kvällar i veckan i sommar även efter den här veckan.
Jag är i alla fall jätteimponerad och stolt över att hon törs och kämpar på som bara den!!! Heja Mikaela!!!

En söndag...

Hej på er!

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på väldigt väldigt länge! Jag har cyklat!!! Har lånat mormorns cykel å skaffat barnsits och hjälm till Kellie. Vi hade jättekul!!! Praktiskt nu när bilen gått sönder... Vet ju inte riktigt när den blir fixad eftersom att J fortfarande hoppar på sina kryckor och inte verkar bli ett dugg bättre...
Han ska tillbaka till dr imorgon och se hur det ser ut... Jag har inte särskilt höga förhoppningar om att han ska kunna gå tillbaka till jobbet på torsdag/fredag. Han kan inte gå eller sova ännu utan har bara ont ont ont... Hoppas bara att inte såret är infekterat eller att det är en sena skadad som dom misstänkte... Men men positiva tankar! Det kommer att se jättebra ut!!! =)

Har iaf lyckats packa upp sladden till kameran så nu har jag kunnat få över de senaste bilderna till datorn, blevbara 156 st... ;)


Nathalie med sin fina Sverige-flagga som hon gjort själv på Förskolans Dag!

Midsommarhelgen börjar nu lida mot sitt slut och vi har haft en lugn och mysig midsommar med barnen. Midsommarafton plockade vi blommor, gjorde egen midsommarstång käka sill och plättar ute på gården, spela kubb och hade det trevligt. På planeringen stod sen grillning men pga vädret och en trött Kellie grilla vi käket i ugnen och flyttade in istället.
Midsommardagen börjades med jordgubbar, mums, och avslutades med stor Maxi-Yatzy turnering här hemma.
Idag har Jonas tömt huset på en massa skrot från förrådet. Jag och tjejerna har hämtat pant hos morbror som sj vägrar panta-det är ju pinsamt!
M&N har lagt i nästa växel för att tjäna pengar till vår resa till Åland... =) Dom hade ju sån tur att morbrors kompis oxå led av pantfobi och glatt donerade 10 (!) säckar med pant!
Morfar fick fixa kärra för att transportera hem allt! haha... Sen stod vi 5 pers i 2 olika butiker och panta å panta å panta... Men vi hann/orka inte allt så några säckar finns kvar till morgondagen...


Snyggaste midsommarstången! =)
(grannarna kom faktiskt ut och både berömde och fotade den!!!) haha...

Just nu måste ja säga att jag är rätt nervös... Mikaela ska börja i vattenskidskola imorgon! Jag är ju en riktig hönsmamma, jag vet... Men jag spelar upp senario efter senario med tänkbara otäckheter som kan hända min lilla lilla flicka!!! Men hon verkar inte ha planerat att ångra sig... suck...
Varför kan dom inte alltid va nånstans mellan nyfödd å nått år ungefär?!?!?!
Små barn små bekymmer...
Jag kommer väl sitta å blunda å kippa efter luft... Stackars Mikan, får skämmas för mamma... Men det är ju så svårt att inte oroa sig!


Lillskruttan på väg till skolavslutningen i första klass...


Konstigt att dom plötsligt blir stora... Natha börjar sin andra vecka på simskolan imorgon. Blir fullt upp denna veckan. Simskola på fm å vattenskidor på em! Tur att Jonas är hemma och kan hjälpa till!  Lr rättare sagt imorgon ska han till dr å tisdag ut å fixa i huset men onsdag, torsdag å fredag kanske vi kan hjälpas åt!


Kellie & Melwin snackar hemlisar... =) Såå söta! Dom gillar varandra!!!
Säger bara Tjorven å Pelle på Saltkråkan!!!

Ne nu får det bli en liten liten stund framför tvn innan det är dax att sova.
 Så natti natti på sig...


HALO

Kan det bli bättre än så här?!?


Skulle inte tro det! Helt otroligt!

En vecka...

Nu har vi bott i lägenheten drygt en vecka. Känns så himla bra. Varför flyttade vi härifrån?! Allt blir så enkelt... Vad har hänt sen sist jag skrev då? Hmm, vad har inte hänt?!
Det som påverkat oss mest är väl att Jonas fick en 1 ton tung maskin över foten så en tå gick helt av så han är sydd och gipsad... Praktiskt mitt i flytten... NOT!!!
Fy fan va krångligt allt blev och han har såå fruktansvärt ont! Han har haft svårt att sova pga värken så han har tom skaffat Facebook konto så nu sitter han där när det blir långsamt. =)
Har fortfarande nått lass kvar i huset och sen ska det städas, skulle behöva en massa hjälp!
Kusinen flyttade in i vår trappuppgång idag. Slitigt men det gick ju! Nu är dom på plats och kan börja pyssla.

Vi tog ledigt från allt vad kartonger och flytt heter en stund ikväll och gick upp och kollade på alla studenter som skulle på balen. Lr rättare sagt vi kollade på bilarna som körde dit dom. Brorsan körde ett gäng på militärlastbilens flak så när dom var avsläppta fick tjejligan åka flak istället. Åhh va dom njöt! Hahaha... Dom föll in i de andras sång och gastade med i "För vi har tagit studenten..." hahaha...
Nu ska jag natta alla barn, blev pyjamasparty här idag.

Home sweet home...

Första natten i lägenheten har gått och det känns så bra! Trivs här, tro det eller ej. Ska försöka minimera antalet möbler och prylar så en del säljs och annat magasineras för att det ska bli så enkelt som möjligt. En hel del prylar finns kvar i huset men det ordnar vi under helgen sen blir det städning till veckan. Trist och jobbigt men även om vi har gott om tid på oss så är det ingen idé att dra på det för det kommer aldrig bli lättare iaf...

I eftermiddag blir det en runda till tandläkaren med Mikaela. Hon ska få sin tandställning på tisdag så idag behövs lite förberedelser. Så skönt att kunna låta bilen stå och ta en promenad då! Skrållan var jättelycklig i morse när vi tog promenaden till skolan. Det var ju hennes 3e redan idag! Först en runda med husse, tidigt! Sen en liten kort med Mikaela när hon vaknat.
Nathalie är i skolan och käkar i matsalen inför starten i höst. Ingen jättegrej för henne eftersom att hennes gamla dagis ligger i samma lokaler och oxå käkar där varje dag men hon ville iaf göra det.

Kelliesen har somnat själv i sin säng för första gången igår och sov jättelänge i ett sträck! Nu sover hon middag men tyvärr måste jag snart väcka henne...

RSS 2.0