Lugnet före stormen..

Dagen har försvunnit på en halv sekund känns det som... Som vanligt går det aldrig som man tänkt sig. Varinne och kika till marsvinen och gulla med marsvins bebisarna i morse, då var allt oki. Kom in 20-30 minuter senare med mat till dom men då var mamma Troll konstig och vinglade när hon gick och såg inte alls bra ut. Ringde Jonas en snabbis och gick sen tillbaka in men då låg hon död på golvet. Jag gissar på en hjärnblödning eller nå... Tur att bebisarna är 3 veckor iaf och att dom lever i flock tillsammans med mamma Sing och hennes 1½ veckors bebis. Hoppas hon tar dom till sig...
Jag är ju lite blödig med döda djur så Nicklas var snäll och kom hit och bäddade ner henne i en liten låda så nu har vi varit hos mormor och morfar och haft begravning på stumpans födelsedag!!!

Har snabbstädat det värsta på rekordtid och nu sitter jag här och kikar en stund och Nathalie kollar OS-invigningen medans pappa J och Mikis handlar kebab. Liten sover middag och vilar upp sig inför kalaset som ska börja om 50 minuter... Blir att kasta i sig maten innan det börjar komma folk!

Fortsättning följer ikväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0