Heldag i huset!

Detta är det första men dock ej sista inlägget som skrivs från huset... Tog med datorn ut i morse för att testa att d mobila bredbandet faktiskt funka här, och d gjorde d! =) *pust*

Vi ha verkligen haft en heldag här med att förflytta veden och putsa fönster... Girlsen har varit ute 98% av tiden ;) Sååå skönt med en gård!!!! Fönstren är nästan klara, Jonas håller precis på att ta utsidor på de 3 sista på ovanvåningen... Sen har vi 4 utsidor kvar nere till imorgon... Helt sjukt mkt fönster i det här huset, inget man direkt lagt märke till innan dom skulle putsas;) men men... mysigt blir det!

Har eldat lite idag så nu är det så varmt och skönt här, ingen av oss vil åka in till stan och krypa in i vår lilla lägenhet nu! Mikis & Nattis ligger i soffan i gästrummet och kollar på film, Kellie sover i vagnen på altanen... D e såå himla lugnt och skönt härute!

Farmor hennes pojkvän och en av Emma-kusinerna kom hit med lunch och bullar. LYX!!! En bra vana för varje lördag tycker vi!!! ;) Dom hade inte varit här förut så dom va ganska övertygade om att dom åkt vilse innan dom väl kom fram. Tjejerna hade blivit lovade av Thomas att gå in i ladugården till deras kor så vi tog me våra gäster på en liten utflykt å kikade på djuren. Kunde bara konstatera att kalvarna va rätt söta men korna va väldans stora!!!

Men nu börjar d väl trots allt va dax att packa ihop och åka hem iaf... Middag och lördagsgodis lockar...
Bilder fån dagen kommer när jag hunnit byta till laddade batterier!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0