Början på helgen...

Ännu en vecka är över och rutiner på skola och dagis börjar så smått flyta på igen. I tisdags var det föräldrarmöte på fritids och nästa tisdag är det föräldrarmöte i skolan så nu börjas det...
Igår hade vi girlsens jämnåriga killkompisar här på kvällen medan deras mamma var på danskurs. Jättekul! Dom fyra funkar bara helt perfekt ihop! Vi gjorde "fin" middag, stuvade makaroner och stekt falukorv!!! hahaha... Gott var det och det blev faktiskt himla mysigt med levande ljus och barnen fick dricka mjölk ur vinglas! R&R hade med sig glass oxå så det blev till och med efterrätt!!! MYSIGT!!!

Idag har jag och Kellie först käka frukost med mormor och sen sprungit i affärer och fikat med Kusin H. När girlsen och Jonas kom hem så vände dom mer eller mindre direkt och åkte till garaget och mormor. Mikaela skulle till mormors moster och sälja saker ur WWF-katalogen. Hon är redan uppe i drygt 5800kr! Helt sjukt duktigt tycker jag! Typ 1200kr kvar bara till hennes mål, en laptop! Det tror jag att hon fixar faktiskt.
Hon gav sig även in på jultidningar men dom är lite svårare att sälja eftersom att varenda unge säljer dom. Men lite har det ju blivit iaf...

Nu har kusins, kompis X-kille precis varit här och lämnat av ett gäng flyttlådor vi lånat av kusin. Så nu kan vi sätta igång att börja plocka, sortera och packa. Vi får bli stammisar på återvinningen närmsta lördagarna så vi kan göra oss av med allt skit man samlar på sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0