Liten sjukling...

Har en liten sjukling här... Kellsan har en envis feber som inte vill släppa taget... Blir skyhög om å om igen... Hon kämpar tappert på men orkar inte med sig själv riktigt... Väldigt ovanligt med en liten som BARA ska va hos mamma! Mina tjejer har alltid varit pappas flickor mer eller mindre... haha... Men den här lilla damen sitter som ett frimärke på armen! Både mysigt och tungt...

Har iaf precis fyllt mp3n med en massa bra musik till Jonas... Han ville ha något att lyssna på på jobbet, radion funka inte där inne.
Får väl se om han håller med om att det blidde bra musik! ;)

Något som gjort mig väldigt glad sista dygnet är förflyttningen av Annika Östberg Deasy till svenskt fängelse. Det var fan inte en dag för tidigt! Och jag hoppas att hon inte blir kvar där så länge. Man kan inte mena att det är rätt att förlora 28 år av sitt liv pga en annan människas gärningar!
För er som inte läst boken om henne, NI har missat något! Vilket livsöde... Tänk vad lätt att hamna på fel väg och sen inte ha en möjlighet att vända tillbaka! Hoppas verkligen att hennes vändning kommer nu!
Hoppas verkligen att hon redan är i luften när detta skrivs!

Nu blir det natten med hopp om en bättre morgondag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0