Alltid ska d va nå...

Gårdagen blidde som vanligt inte som man tänkt sig... Var på väg till Ö-o när Norpan fick svårt att andas. Blev en tur till Barnmottagningen på USÖ. Så där fick hon Kortison och Adrenalin mot Krupp... Usch... Stackars liten... Men hon kände nog själv att det var ganska skönt att inhalera så hon satt alldeles still och andades i masken.
Idag är hon piggare och börjar få tillbaka färgen på kinderna igen.

Senare var vi på Mikaela och Nathalies prisutdelning efter terränglöpningen. Varsin tjusig medalj fick vi med hem. Tog en promenad runt elljusspåret efteråt, skönt att gå där förutom att det finns en björn där. Jag är livrädd för Älgar, Vargar och Björnar!!! Det dök upp en stor lurvig hund uppe i skogen som jag trodde var björnen, fick lite lätt panik och kommer troligen att bli mobbad en lång tid framöver av mor, syster och övriga promenerare... Men men... Stora å otäcka är dom! Usch...

Nu är Skrållan nybadad för sin kurs ikväll, måste ju va snygg... Men det är inte så stor risk att hon är ren i flera timmar till när hon leker med Tjorven! haha... Ska bli kul ikväll iaf. Det är första gången för oss på Hundägarskolans bonusklubb. Verkar vara en himla bra idé! Ikväll ska vi träna apportering och uppletande av tex tappade vantar och plånböcker.
Även Mikaela är anmäld till en kurs tillsammans med Skrållan. Barn med hund! Tyvärr har det varit lite dåligt med anmälningar så startdatumet är inte klart men vi håller tummarna för att den kan dra igång snart.

Nu är det dax att hämta Mikan efter ännu en 4 dagars vecka i skolan. Imorgon är det studiedag så då är vi lediga och får sovmorgon. SKÖNT!!! (hoppas jag iaf...)

Ha en bra dag och den som dansar regndansen får gärna sluta nu... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0