Allt på en gång...

Igår var en fullspäckad dag men rolig! Mikaela hade tandläkarcheck på morgonen sen bar det iväg till Örebro för att bla beställa ett nytt däck till Kellies vagn. Sen hem och hämta tjejerna i skolan och ha ett inskolningssamtal  med Nathalies fröken. Efter det började det riktigt roliga!
3 av våra släktingara från Canada är just nu i Sverige på besök och dom kom till Nora på eftermiddagen! Lisa träffade jag, Mikaela och Nathalie för 3-4 år sen så det var himla skoj att se henne igen. Mikaela hade lite minnen av henne så hon har längtat! Lisa hade även med sig sina föräldrar Debbie och Warren. Debbie hade varit i Sverige för 27 år sen så det var ju ett tag sen...
Man var ju lite nervös för att tvingas prata engelska innan men det gick bra. Dom är väldigt trevliga och lättsamma så dom hjälpte till om man inte riktigt hittade de rätta orden!
De guidades hit av pappas kusin Åke som jag också träffar alldeles för sällan men som jag tycker väldigt mycket om!


Vi gick en ministadsvandring och här är vi i Nora Kyrka

Strandpromenaden och kollar märket för sjöns vattennivå våren -77 HÖGT!


Dagen bjöd på många skratt!!! =) Här är iaf en del av sällskapet samlade framför stationshuset vid sjön.
Fr V:Nathalie, Gisela, Tilda, Jenny, Nathalie, Åke, Debbie, Lisa, Roland.
Jonas, Kellie och Warren var fullt upptagna med att fotografera!


Hela familjen Skaret

Åke

Lisa, Debbie, Nathalie, Kellie & Mikaela

Mikaela var så lycklig efteråt över att ha fått en kram av Lisa men tyvärr var jag för långsam med kameran så detta kunde vi tyvärr inte föreviga. Vi hoppas på att få träffa dom en gång till innan dom reser tillbaka så då får jag va snabbare =)
Det är alltid så roligt när några av Canada familjen kommer, detta har varit tradition sen farfar levde så han saknades verkligen igår.
Kollade lite på nätet igår hur mkt en resa för oss 5 skulle gå på.... Host å harkel... ca 35000:- oj oj oj... mkt pengar... Enbart för flyget...
Nackdelen med att ha träffat dom är att man saknar dom mer! Men det finns ju facebook och mail så vi får fortsätta att hålla kontakten där!

Nu ska jag lägga Kellie en stund, hon har inte vilat middag ännu så nu är det dax så är hon pigg och glad när pappa Jonas kommer hem från jobbet... Japp jobba jobba fastän det är lördag... :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0