WOW!

ÄNTLIGEN har mamma uppdaterat bloggen! ;) Heja heja! 
Sitter nu och tittar ut på ytterligare ett snökaos! Är såå trött på vintern! Tycker inte om snö! Visst har det varit kul för barnen som kunnat gjort en massa saker dom inte kunnat förut men på det stora hela gillar jag iaf sommaren bäst och kanske lite vår...
Håller på med en aktiv form av vardagsmotion. Kellie har kommit på att hon ska sluta med blöja så det blir många turer till toaletten!=D Men hon är riktigt duktig! Händer nån olycka då och då men på det stora hela är hon nog mer torr! Så vi siktar på att va blöjfria under sommaren! HÄRLIGT!!!

Ska hämta skoltjejerna om en timme sen blir det disco på skolan ikväll, Lets Dance å myskväll såklart, Gåvan i morgonfm, isdisco på kvällen och sen kryssning på söndag så nu blir det mkt att göra! Håller på och försöker städa lite mellan varven oxå, vill ha allt klart innan vi åker på söndag, är så mkt skönare att komma hem då! Hallen är klar och nästan köket så eftermiddagens projekt blir vardagsrum och toalett... Måste bara göra en tur till affären och köpa skurmedel, kattsand, nässpray och alvedon för självklart har jag oxå blivit sjuk nu! =( Så jäkla typiskt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0