Ja sa ju d...

Regn regn regn å regn... Så har dagen sett ut och först nu 19:45 så börjar solen ta sig fram... Trots skitvädret så har vi spenderat en stor del av dagen utomhus iaf! Varför? Jo Nathalie åkte till Frövi med morbror Håkan i förmiddags och köpte den finaste av cyklar! Vet inte vad man kallar färgen en blandning av aprikos/orange/ljusrost... haha, bra beskrivning va??? Jättesnygg är den iaf och Natha är både glad och stolt! Vi har cyklat till stan, till garaget och till mormor bla... Mer mer mer säger hon bara... Haha... Den födelsedagspresenten blir svårslagen tror jag ;)

För övrigt har vi packat klart tjejernas saker till imorgon för kl 06:00 är det uppställning hos mormor & morfar för avfärd mot Liseberg! =)
Får väl se om vi får en lugn hemmadag eller ev en veterinärsdag... :/ Madicken och Märta rök plötsligt ihop utan anledning... Madicken fick sig ett litet jack i ögonlocket så vi får väl se hur det ser ut imorgon. Det var inget illa ikväll men man vet ju inte med tanke på infektionsrisk osv... Vi ska väl förhoppningsvis åka till Ö-o och köpa  paket till Nathalie på em och sen har vi bokat biljetter till Beck-Levande begravd... Ska bli skoj!


bye bye for now


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0