Tidsbrist...

Herregud vad dagarna går fort! Pappans första semestervecka av 3 är redan slut! Det händer saker hela tiden! Vi har varit på bakluckeloppis, sett Shrek 3 i 3D med alla barn + kusin T, snabbkikat Örebro slott, Fikat med J & J, badat, rensat förråd och kört till tippen, möblerat om alla sovrum (bytt rum) käkat tårta och idag fanns faktiskt tid att lägga sig och läsa en stund!!!! *skönt* =)

Ska försöka ha en lite lugnare vecka nu hoppas jag men även den börjar så smått fyllas med aktivitet! =) Men det är väl bra, vore väl värre om det aldrig hände något!
Först ut på agendan är ett alldeles eget äventyr för Nathalie! Hennes morbror erbjöd sig att köpa en ny cykel till henne i födelsedagspresent och imorgon är det den STORA dagen! Nathalie och morbrorn ska åka iväg helt själva ÄNDA till Frövi!!! Nathalie har kvittrat oavbrutet om detta enorma äventyr för hon har nog aldrig varit i Frövi! Hon är så lycklig att man kan inte annat än att le! <3

Tisdagen däremot innehåller skojs för alla ungarna! Då är det dax för mormor och morfars årliga barnbarnsresa med tåg till Liseberg! I år är första året Kellie ska med! Spännande!!! Jonas kör in allihop tiiiidigt på morgonen och sen får vi hämta dom igen på kvällen! Dom brukar ha en väldig tur med högvinster på chokladhjulen och vinna flera stycken att dela på, tur kanske att Kellie ska med så att det finns en vagn att lasta på så slipper dom bära! :O
Jonas å jag har bokat biobiljetter och ska se Beck innan vi hämtar barn. Inte ofta vi har chansen att göra något tan tjejerna så nu passar vi på! Synd att Bröderna Karlsson inte har premiär fören den 30e den hade jag velat se!!!

Nu ska jag kolla tv innan d e dax att sova, Natha vaknar väl tiiiddiiiigggt imorgon!!!!

Dagens kloka:

Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0